<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
2 j/ K+ e# g  b% o9 H, U# K呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
* c) z8 v/ C% t% X2 U呢度就係中國的縮影..........
) r  B  `" y* u8 K4 \$ H- F* a- b打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
  f% n0 y4 a% j( ?) X咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪: D' A9 T$ Q1 N/ r6 d9 G) z
"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺
8 Q) l1 z8 h1 [" ?; R奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
& P$ ?1 T* R/ e# d1,有好多人已經唔再來 ...: J$ y; [* C9 s+ J1 f3 m
2,一人多身 .../ [4 s( l5 `8 ]4 {3 a' y  v. [
3,只係上來睇相 ...
2 s" \6 d$ s& [+ O7 s% M% p$ y# f! `- b1 q9 Z
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , 1 L5 y# _  i! G2 |
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
3 I* e" I! C; S8 ^  e1 L- q9 Q( H$ }7 e
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
9 i& s: I% X1 J9 T1,有好多人已經唔再來 ...& S  h* h5 P8 e( @0 \# y
2,一人多身 ...
8 R' u9 j: h5 i! f3,只係上來睇相 ...! o0 G6 c; O9 ~7 x1 W) U# X8 S

: @) o- Z: p8 |; c- H; Y, i0 q3 W... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
1 s& _6 `9 K! W3 Z( S4 U, B只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...5 D/ p5 o$ |, k; Y$ I

" E1 y! d+ B3 k. z& w結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
8 T) g+ o: b% t  o, a  |+ M, He_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
0 V+ M9 w- ]* d2 @+ k版主眼中釘?
! P$ @" U+ k; v1,有好多人已經唔再來 ...9 l  D' z. b2 T( ~, ~2 I
2,一人多身 ...
% g5 X1 J0 Z0 j3 `; n% p3,只係上來睇相 ...
3 s& k/ E( R5 P6 T+ a. j
. _. U$ n$ i0 Q" a# p4 _... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
# d' [; q# k7 b/ S8 p/ E* q只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...7 u+ J# F" ?# D+ E

: D' t8 Z! f& R3 `) z結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
& H" a9 l3 `0 n3 D% L: {  a" Ne_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
! p' _( y, B: }/ N; X不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒
! y$ i  ~. f. |0 E% o- I/ l; H7 e, C7 G
呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?
$ z( b( K, |( ~7 e0 U我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。 : u" h  l' \+ i) \
雖然平日我個分身定時入來cap下相。
, g) i1 O" j3 k4 C6 Z" s2 {
* _1 y% a) d- x2 E回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。 ! G4 d4 R4 D2 T. z
以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,
6 m7 k+ }+ R, r) A+ ?. _絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,
* s8 T% k5 u! @" n; P所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?% Y/ D, ]% B5 C5 ], u4 i, G( g

3 S) s7 k# Z/ w; _6 Z我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,
) [0 z2 _0 s$ i3 b4 Z雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。