<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)
返回列表 回復 發帖

[時事] 曾余辯論精華片段 (超精彩)

超勝牙 ; h% ~7 k: Q; N8 O3 o- v
" M5 U* ^+ U* v
[youtube]YlC5rP751bU[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
老曾真係....唉!!
6 S' t8 d$ G$ F- k% M. j又要撩人抽,自己又抽唔起.......
5 a) C2 {6 D$ D  C想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
( U5 A6 N6 P" y, |% ]4 n實質自暴其短俾全民睇...7 R7 u8 t; f: B2 m, `* G
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!1 \8 I7 Z* N* ]9 X3 {7 M, S
諗住抽老余比較易,如果佢請長毛同佢抽,佢仲衰得甘!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
老曾真係....唉!!8 B6 m6 g& o* `. {2 R! p& v8 `
又要撩人抽,自己又抽唔起.......
8 z: Z) {, [0 E1 h1 O想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
3 X3 F" }- g6 s7 S% j) n, X% U實質自暴其短俾全民睇...
! Y7 t3 ~4 ~7 m8 q要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!5 ^" D# m8 u+ `7 I' G2 C, H
諗住 ...$ [/ y1 \: w" j( D9 H4 N" O
HansChan 發表於 2010-6-17 09:36 PM
長毛對佢黎講有好有唔好la
* v# a2 \. b/ p. R  H, U唔好既係佢真係唔夠長毛講
7 z( s* T0 O+ n$ d但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進
: k. B4 z1 l4 o  B/ ^3 o/ X同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )
* @* X7 Z% }% @, B2 n! L咁樣會顯得老曾支持率高d
長毛對佢黎講有好有唔好la
1 V1 K6 B2 c% ?5 N* V1 ^3 I1 f唔好既係佢真係唔夠長毛講
. C+ _9 `! y: j8 f4 W# R但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進
" L& z' Q) Y# d3 G同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )1 V4 B7 R+ X/ u3 f7 L4 e
咁樣會顯得老曾支持率高d ...! O- a' N- D9 U& t' I6 P
SCM 發表於 2010-6-17 10:19 PM
& J5 i" W9 R4 F6 k. x
都未必架!!
! I* `5 a; l& V9 z( S4 p2 }等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
天童哲學!!
he utilizes her to fight with Beijiang
he utilizes her to fight with Beijiang# M4 w/ }# a- H8 V1 g
yakyi 發表於 2010-6-18 07:16 AM
# m0 D8 F# U5 f& R2 v# U' K老曾即係做場show出黎話俾阿爺知技窮...即係做免責聲明!
天童哲學!!
- k8 o' `" ^- ?
都未必架!!
- \, z4 |8 Q% h1 y) L3 J; M8 P等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!. `; W0 Y, U$ c9 m. N0 J: g
HansChan 發表於 2010-6-17 10:23 PM
好多長輩 見到社民連都轉台
/ V& \. G4 r3 f一來佢地激 二來香港有幾多人係鐘意講政治
我的感覺全程問非所答!
我的感覺全程問非所答!
" t3 ~1 T6 f5 G" o4 }goodnicelady 發表於 2010-6-18 10:25 PM
* g- f& |9 f2 G7 z2 G+ s. a1 H
佢仲西口西面,又言帶恐嚇...
天童哲學!!
自己講自己
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。