<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9
# _7 L1 w5 x3 |( `' p$ K, K9 x: i" e6 ]2 U+ b9 Q
我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎2 G' ~* q( y" g7 l
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
* P3 p6 }$ P( |, e! j: o- M; g. s% a# z
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,! T! k- }+ |6 ]$ T! p* M7 n$ ?6 b
於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....5 q2 d8 ]- i: A9 r% A8 L
反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....
" M, a* j% ]- Y盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9
! ^$ A5 z, T2 b3 F! v0 O8 Z' q+ B+ p- k; [8 e& H7 O6 n
我好喜歡看!5 l- V1 f, y& j0 t& N8 }
hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
- n/ r$ x6 Y: g7 p; h4 o$ h# g% m* P7 D6 r
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
) W4 q3 x, ^0 U5 G4 _7 @# X; ~9 w8 u7 m, a# V2 T" L8 i8 z" @% z& s
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
: Q+ i  D- J& ^5 V# y3 V! j! p
9 Q) J( x& y' f  R( c; k+ R
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? ) a1 H  E1 f$ Y2 g4 \& Y
+ E  {+ d  @' w; P
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...% C% l7 ]) J& T7 [' A
K2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
# e' A2 A; E- A+ @, _: H" n/ \$ D! [4 _
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
3 Y1 G3 p# t6 h* g" M8 v4 M/ w% h$ @# Y2 M9 t$ X3 E
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
" m- V7 d2 P4 {0 s" u7 _) |0 ^9 [1 k7 T1 g7 L2 j: P
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
# a5 D* g2 Z4 l8 R. a
4 x' T( G% [. f! ]8 D6 p, D
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
, ?/ r& }5 P3 B/ Y0 [3 f1 w# m1 a8 m/ c% M! M
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
. y6 n3 S" x* r* M2 X/ m8 v1 j" |9 K& q( Y- N9 q- K
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ..." p6 @: s0 H) r8 C  {
hamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
/ P. T1 q1 {, z& k8 o+ t
* P6 D4 a5 N9 ~哈哈.....做乜又...
本帖最後由 hamsubboy 於 2011-4-26 10:38 PM 編輯 7 k  g3 g2 j3 O. j8 P+ q1 k$ y

* Q8 ?7 s, _& b2 b
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
# T+ u7 V2 }0 u% n! }盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
' h% |. I$ {2 {8 O. J" A& D  W, N6 H6 K& A  g! p
你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,6 k  p( E% g7 D4 V- i4 [+ J
佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"
! h3 H2 j6 V# ^5 z- s - O/ ~4 ?) z( @5 K/ N; J
e! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母
& h$ z0 x6 R1 l1 A, q; }5 h5 S5 q. g7 P: t) u' Z1 F9 ?
8 ~9 G2 ?. x! e( ?3 Y) l
http://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html: A# c; a" F- x
見#65
一 定 會 成 功 。
  N: m7 C. |9 _6 y9 n
% Y$ u5 Y& B6 H
哈哈.....做乜又...
# W; Y: K4 c* ?9 J3 l8 [$ Linfjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
4 S# B/ d5 p5 Y0 ?7 C0 R, i1 d
2 ]8 T( P* T- o! v唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。