<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖

bra

大家好....9 P9 M+ z4 L( g& c+ G# \
我唔係新泥嫁.....% c' u; V" ]. d/ B! A6 S
我係之前都有係到玩既!!3 u! R% U: \* l' ~6 X
我今年11歲~~) c, I: D3 m  ?" d  J5 [; B9 ?
我好想要個bra~~2 x! ^' W* Z. E/ o* B
但係又唔知幾$$又唔敢去買....
9 f; f4 c8 v6 i0 W我今日見到d 胸圍 19-25蚊....3 A/ a, p2 C. I) y/ W6 |
咁買唔買好呀
  w$ f& m0 o: e7 f4 ^% u
9 h7 n6 S- i2 a[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-2 at 08:46 PM ]
我建議你問你的媽媽啦........
妳點解好想要個bra???(需要未)  c. x. x6 T6 a
需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
問媽咪啦!3 H% d5 u- i$ @6 W6 ?9 [) r8 [0 E
不過我建議唔好買二三十蚊果D,
( i9 ~' B& M, U* x  D; p2 N! V( r同要學點帶羅!: e0 `0 ~6 E& i; Q( h+ y- q
因為我以前都係買D平野同求其帶,2 [! i6 B2 h5 P- U( M
後來有人教我先識咋,% d2 {7 w# b- g7 j$ U: _- c6 y* k
真係挺D,個形自然D架,
* X% n" Q9 T+ B總之好D啦!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:41 PM:6 N9 ?) M# E) K& a; ?  U4 f
christy, pro喎
) s, N4 }, w# V+5鼓勵鼓勵
3 R2 Q$ r% N* m' \嘩!
" c9 O1 S3 W, B5 D, X2 D0 l+ \多謝呀!1 x; g( V- B" Z) Z
我條仔有冇加過分呀以前!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:54 PM:
' L7 J8 O2 f. R" y) v0 ^) t6 A2 D$ u. z* j! }2 Z8 B% A
3 Y$ R. _4 z1 \! j6 d
NO
7 g& O9 Y. f; G3 P應該冇啦!# h9 s- X4 W& ~9 v1 C2 J$ z1 e2 E) l
其實佢都冇乜上呢既!
Originally posted by pakho at 2005-4-2 20:38:
8 q1 c$ r8 M  {, X& L- @+ `# v' g妳點解好想要個bra???(需要未), u+ O" ?$ q1 e; ~! [0 y9 _& W) ~' U
需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
* B! X' Y) w; W8 v- k唔唔應同
我提議你去o的專門店買bra~& r6 C' \4 i% H- U( ?: J
因為你11歲,正值發育時期,如果戴o的唔合適既bra係會影響胸部既發育~9 Z8 t, l4 n" V5 x
而且專門店會有專業既意見比到你: u1 q, i9 j+ Y1 D! {
but去專門店買bra要大約百幾蚊一個~你可以叫你阿媽陪你or搵fd陪你去買....
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-3 01:45 PM:9 I# y& O7 o- |, j: v. `
我提議你去o的專門店買bra~& E4 J% E; N5 C, p' s5 d5 v( S
因為你 ...
0 j- V4 W; f5 l, byes!買個似樣既,起碼over 100啦
我識戴窩使吳使我教?; Q) _+ t8 V/ W

' P5 L8 t* b# d仲有你可以問你媽媽
( @( D; f! T% x) x5 A或者去內衣店問人都ok% z! _9 G: O' l7 b
仲有戴法係好重要的' s7 n, D% m" Q+ W) u! ~
吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。