<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
: t0 e# ^3 B( N! B) D+ M& z4 Y5 r: A( F
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:55 PM ]
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:11 PM:
' X# {# Q. ~8 F  W1 C李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
# [. J* O0 c. Z; t& \
( }/ r( o0 v( L2 r. c$ H' c9 K可唔可以講我知發生左咩事?
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:22 PM:) D# h7 w1 _+ C5 h$ a# R" `( H

; N5 X' h9 R- ^/ K. V+ }5 B# ~
+ B5 l. ~( J" a/ L- W可唔可以講我知發生左咩事?
) M0 i; H, _2 O1 S" `. C6 N6 \佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:30 PM:
0 g$ g, d5 R% H+ o& h% v) t* A% o4 V; U2 E) b& K8 ]
佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
1 v7 }1 }& t! F2 V# ]9 x
1 Z5 T- e) B' P9 o9 e8 K* l: t會唔會劇情真係須要呀?
% n3 C$ F9 D+ F1 \- c8 f5 w% m佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:35 PM:
. q6 T  {+ a8 y/ |7 a3 m" }9 ~& q  K& ?1 x& {
1 O( ?+ l$ p8 w6 Y" i/ R/ N: ~7 e
會唔會劇情真係須要呀?) N5 |; G' F9 y2 z7 C; g0 H
佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
+ S- r6 f% Q, [% _劇情真係須要佢可以唔拍啫
我只能說:5 h* G: T6 D& f! Q: p3 q& h. I
中國的情緒神經實在太繁感了!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:
2 I/ p4 e! Z! ~- F* ]2 _  G, ^我只能說:7 q& V, c0 W  t( D6 E
, R# h  M6 Y; |$ S% S  K2 g# r! I1 _( E' b
對,拍戲之嘛。中國人一定要拍中國人正義先得嗎?
+ c3 i0 `: m5 u! P) J9 e中國人也有衰人。
5 g+ M6 Z5 M1 z2 ]
- E4 R  Z/ @/ `4 N2 R* c8 \[ Last edited by 傑傑 on 2005-4-13 at 07:41 PM ]
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:38 PM:' i3 _8 d, i. `7 h5 S8 m0 S- f  Q# t: X

% K# Y1 f( B1 y# ~6 @5 X& O
; C7 R% p2 L( U! p1 c, A對,拍戲之嘛。1 R& c! R( }2 a; y  ]  G
中國人也有衰人。
$ U4 O) [* X5 Q: I咪係= ="
摺吧啦
umm...0 B! p2 i) k( ], m7 F1 r. f7 o
still better than jacky chan - D5 p! N4 J0 D  k- ~) u
fake.....
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:
; N" X( A6 m2 |& m我只能說:7 n) I1 T, @5 k" i; S0 x
. z8 l. T) J5 V9 A: ~今次我覺得你(口岩)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。