<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/09吹水加分題]大家試過最窮既時候得返幾錢?
返回列表 回復 發帖

[5/09吹水加分題]大家試過最窮既時候得返幾錢?

我而家就係我最窮既時候,連買枝塗改液都唔夠錢......2 g+ q# V5 B. N
% a# M0 |- q& B, r" v" ]
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-9 at 03:48 PM ]
我最想有個幸福的家
有個女仔為我洗衫煮飯
但這種事對我來說
正如遙遠的希臘神話
你都還好,買野唔夠錢!我最窮係好多年前,我袋裏面得果個2銀錢,重要係九龍灣返柴灣,咁你話可以點!都重未計欠人錢呀,陰功,小朋友宜家你地咪幸福囉!大把人重窮過我呀,所以後生的時候留返D錢,唔好咁大洗,知道嗎!
$1.7.........
Originally posted by superlover at 2005-5-7 09:01:
4 F" }. _+ {7 ?% t我而家就係我最窮既時候,連買枝塗改液都唔夠錢......
% C( S; V' ~) T$ r0 d  S( Z& Z+ C
我最窮的時間是於北角工作,早上由黃大仙步行往九龍城碼頭(免費),坐船過北角碼頭,步行回地盆(免費),早餐免問,午餐在地盆(公司包),回程路線調轉,晚餐老媽子包,   此種生活足一星期
Originally posted by singleung at 2005-5-7 09:29 AM:
" c: S- M& @' F4 E
+ S/ F% K) g3 U我最窮的時間是於北角工作,早上由黃...
8 L9 F5 n! ?  c  V$ [! @" _又幾慘既......
我最想有個幸福的家
有個女仔為我洗衫煮飯
但這種事對我來說
正如遙遠的希臘神話
Originally posted by william303 at 2005-5-7 09:17 AM:
7 Q0 X' i5 }# I5 p# k( ^你都還好,買野唔夠錢!我最窮係好多...
- d  J) i. ?. {+ f4 Y/ F+ G
咁你之後點返屋企呀??
我最想有個幸福的家
有個女仔為我洗衫煮飯
但這種事對我來說
正如遙遠的希臘神話
Originally posted by superlover at 2005-5-7 10:01 AM:% b' a5 i! x+ I9 w. Z& ^" P
% \" x) u% O# D9 ]! S% R$ l
咁你之後點返屋企呀??
. v5 \# ~; x: [7 e' `8 _. ]5 J% y
係地鐵站跳閘,
我最窮?一蚊都冇囉
Originally posted by noknok_nok at 2005-5-7 10:12 AM:6 V4 Q4 Q* Z& }; _; A. W
我最窮?一蚊都冇囉
& j9 j3 V& n" A& Q& }! o
咁慘!但係有冇飯開呀!
得番幾毫~通常在週末出現(俗稱糧尾時)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/09吹水加分題]大家試過最窮既時候得返幾錢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。