<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]
返回列表 回復 發帖

[妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷講粗口又用緊你部電腦上咸網(重係收錢果隻)
# ]( L/ B4 v6 W* N# M# {  Q2 T於是你就兜巴打落高飛度,但佢仍然好串,於是係就襯佢唔為以從後偷襲唐老鴨個鼻,點知大力# i; G/ Y+ j, u) H4 H. I0 ?7 m! G
過頭整爛面佢塊面,於是我打開佢既面皮睇下,原來入面又係高飛黎GA,重係度食緊吹波膠添,# ]$ V0 C4 h" K( l4 a" f/ ^) l
咁你會點對付佢地呢!' X) A8 c  B4 b6 X1 o

* [2 k! L" b6 D! z[我重差十分就可以發動投票,請各界多多幫忙.' `3 u% j9 y4 T/ t- o
我正打算推出短篇劇習,大家有興趣的話請支持]
  K$ `1 h, |' c2 c* f: z3 r, f6 S' o' |- p0 l
[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-12 at 04:56 PM ]
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 04:35 PM:; F  ^7 u. V3 J# D, N- y- e
有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷...
- c1 l$ e: K3 ?* ]/ D) k" L
甲狀線﹐今次唔夠好玩﹐你等下我先。
呢個行貨咗 d 喎....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
你有一個鐘頭改改距。。。快D﹐支持你
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 06:35 PM:
+ M! w8 j( U0 J+ h) F+ @# v我正打算推出短篇劇習
& `4 v) [, k5 U/ M6 M4 Z/ x
: m4 W' L! ?# d
咁正?!
1 z2 b5 D4 E3 V& H' D9 X快d出喇
' i: F/ q: P* H% x! o+ \% h% Q' n3 J6 n
呢條唔好打唐老鴨啦, 我好鍾意唐老鴨嫁~.~
. P+ i- u) u% a6 ]! V8 h7 ~5 B* T! M: d% a: ^3 _
阿高飛我會扯佢條脷然後開個光碟盤, 拉佢條脷落去再閂埋...
8 D2 K* m3 U4 p4 S# i2 F再用條繩將佢弟弟同隻mouse連接, 然後打CS...
, C  e* c. M" m3 u7 T1 a+ `7 d! ~2 a3 }: B) U) m, L
唐老鴨我會收養佢
多謝意見
/ s4 l  f. n9 U: N% U7 }; `/ q我岩岩加左D野落去!
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪
# l5 F" Q& \6 W1 t* L) i) bhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1
. w% Y  e- g1 `# J(thread #8)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:
: z# N( `: n  s: r
& k% W/ m. u8 ]# E我當然唔見怪啦
0 [! N$ t+ }2 k9 b7 }, ]希望我地將來有機會合作singgeihot兄
- C4 a+ {$ c1 G/ T
) T1 {3 m6 ^* V# n
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:03 PM:
5 O  P  F" h! X2 L3 c
/ H# V; @! H! S% H3 x. s7 o! j9 ?) P
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
5 U' g" V/ O) v( v+ w1 \' D" T
期望見到各位bro. o既大作
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-12 06:29 PM:9 [  I0 G& J( W( i
4 h% F6 ?: q" g; i8 @( E
期望見到各位bro. o既大作
1 P; D; e" V8 m- K: a

+ M' I% B8 Y! H+ A8 W不過我驚寫得太多好快会悶親大家....
5 O$ y. z8 `1 }4 b
9 y* m+ ^- ?3 u4 Q1 g  f[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 06:53 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。