<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:
& b' n( o6 E! asingsing姐,& w; T2 E3 J3 J6 E% r
可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁5 C* Z5 G  q: n5 X
8 Y, Z$ U& r9 ?3 w, ?7 i
p.s. 響好文區add左呢條link喇
) W) s- m8 M2 d9 |  D/ Q% B% U' a
6 i9 x5 ]1 M$ B: F- y! [" {3 X你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:5 {" |. {, {7 J+ F. S" \' ]1 x0 y
5 u/ C2 @5 @: r! J

8 [! U% c% l2 K* h7 w: U你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
, _+ O# E" ^0 N. s+ u
  k7 W( ]8 U) e/ O0 s
sure~
6 ~- b4 i: ~1 n5 A1 B我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
1 ?- e. I* N1 H& ]7 h我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:
& M- ^+ U- M7 u* n$ |' `2 V2 G' d5 h1 w+ K1 d/ @7 s7 q* F6 z

0 w2 F' S$ [8 v" Ssure~
  R. p& X7 Z6 _- O# ?8 |* R我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~' ?4 [3 c4 F! `* A3 p
我地都想EF可以多元化d丫麻
9 ~. B5 ^$ i2 t) T. ^7 U
* T; K/ M/ B* o) `尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:* t& Y2 `1 ]" A5 x

" F( L/ T* N! D  T* W  j- U
, G9 C! p2 k4 n" w% r0 R尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
, E! a4 o2 A, W, j+ u7 A

& Y: {( a. a; l; I# E) s: G3 F完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:
" l6 P; w4 u) m8 R3 z% L- F' n1 d  c0 ]* C
! ^5 X$ n- }. I, B& ]% ?' U
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
* e: Q/ I6 W1 Q, H

, f- a# X$ M9 G& \4 Q
; o, g" T1 z! _絕密, 睇完 delete, 唔該( Y5 A2 d5 w9 i! b7 a2 A
* _( c% ~7 r# s3 H+ m& M5 b1 ~2 G
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:3 r+ K" m1 F/ |

) C- m& h. n% c, x2 q8 z' b& N& ]! Y- D" y$ p) v$ c
1 O! m' o# z* F. r
絕密, 睇完 delete, 唔該# [! L. y3 |& c$ T# \0 g
' Q5 H( E* B& {2 C0 S$ s
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
, G$ d- v* w( d! V5 Z! O* N
1 h6 O9 p9 Q  z6 O# Q( E
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
/ X5 D/ M' H5 v5 ]好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...  ~& N4 Q, T, |' i& H$ S" Z
大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多
  k, E, ?* y8 p9 z9 j8 X! b如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁
* C% z& p# ?- A2 z' t大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
. m/ t2 _5 [. e
  u) q3 Y1 V9 O" Y1 T7 Q2 b
) U3 V/ q8 r# t6 Y5 i/ V6 e唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
/ S9 w3 H/ e) |% ^
7 N; j! [5 _+ B/ ~  a我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:7 \3 }5 ?9 S( i& C* f
/ E# R6 I1 g& N  m& }" }* V; d, l

; p) r* Y) K% O9 Z我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
8 m+ I; S5 `2 i9 ]; o( P  x1 n$ b5 [$ u. T% V* S3 i
唔係講笑, 大家既意見真係超有用的
' h3 l6 B+ D$ u& u7 O) d其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....
: L& P& {: R# Q& P! j  G' }, L所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞
0 o& c- f' F: E4 O集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎+ m0 S- I7 B; ?( v
' t9 O& P9 }& y5 K) L/ g) r. E8 ^2 m
不過唔知大家有無時間, ]% Z" @! W% l+ J% B

. \1 Q; l$ p0 z* S$ k/ ~[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:8 a$ ?! F( K: |0 N; X1 L% F; a1 @( b% V

; O* ]7 s1 i9 r& K
5 T+ ^5 a8 v4 V/ o% k# I: x) x' E  J唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
  o9 h% }$ v0 s& c

3 y: v. {3 R$ T+ d贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:* Z2 F( n! f+ J! P5 |/ g8 `
# u9 R* i; U! b3 `

X% P0 i5 }9 X' L贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
- x& S# O9 [. S1 l- b+ [; G
4 v6 N& F$ q3 u# u# x# x收到, 公投可以開完會出~
$ r+ p6 q2 T/ `* X7 I) a# r我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。