<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~
返回列表 回復 發帖

在EF的日子~

我在EF已經四個月了(只得25分><)~~9 x6 e4 `* _" y4 Z
他令我的打機量由一 日冇一次到一日幾次~
+ {1 ~  o  p( X7 `" {令我改變了我習慣(一日不上EF便周身唔自在)) E9 X: c- R/ {; g
他令我知道我是有氣有力~' W. l. R# N) g
THX~我會陸續介紹人上EF~
0 D) A7 w" p8 r/ {2 j/ y$ D% t大家都講下~
Originally posted by sunman at 2005-6-17 19:33:
0 e+ b1 a3 L2 O0 s+ B$ t  v我在EF已經四個月了(只得25分><...
3 f4 y' i, }( r/ T" j3 d* r$ F  d
請問咩係EF?
Originally posted by sysykiller01 at 2005-6-17 09:42 PM:9 E/ O& G2 {- J* W- l% N3 h
1 C0 p4 P6 z& m
請問咩係EF?
  H$ |  G2 W$ i* S; G4 }9 t! J) Z' c! Y0 @2 P. y& E+ z: ~5 S! V' _
EntFun 囉 ~.~' r4 N) T8 g/ W: R; G
(噴血中)
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:& ?- }. N% @" G! V
我在EF已經四個月了(只得25分><...
( r1 e' E7 L7 i& G# \9 n, [  \
! {5 o; @# v6 d( p- f! f# P
我而家上來EF的FREQUENCY都好高,
9 D+ n' p( o. F" R* r- s幾日發帖2百幾張,有95FUN~
% F3 F+ ]: ~: ?6 c; \心癮~~$ }: P& P9 P$ f& F/ r6 i

4 r# k2 x! @: U; e/ x1 r. S& h[ Last edited by happylion99 on 2005-6-17 at 09:17 PM ]
例外reply
我發貼18x..
2 P, z" h4 {6 g# g' R# [2 H386分...
1 q/ x7 K& u! z2 @6 G
6 ?& w  U3 L# Q: o其實好多時都想發佈下主提  S0 [5 k# i0 K
但每次都唔知發咩主提好.
  [2 ]$ R/ ^. A( F8 J唔太想濫發..
, Q& J% E; V" j8 O. o) G  t# l可能因為不嬲有個觀念掛( g' v+ G& p+ q: y! T, R
貴精不貴多
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
我都好少發,一日唔夠兩個
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:8 x" p  C+ F; u2 z% Y
我在EF已經四個月了(只得25分><...
* s, x; \/ ~' \7 V7 p( f
8 r8 r, [0 ^- S" {
, [. J6 D4 E; w' U( }+ D上個月我才60+ 現在300+
' E: B0 }& N/ p6 H* C: n. M" H" `
# H" g) T- \* c  r0 }0 Q8 T只要努力就有希望,我也和你一樣,每天上來這裡2-3次
7 |  [/ H8 m8 U7 G它已漸漸成為我生活的一部份了
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
me too 啦~雖然都冇唔上EF唔得既感覺( U. ~# \( [0 V3 S) m1 r
but真係有好多野睇...唔睇野又可以吹下水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。