<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x
' j: X5 N$ M5 c$ k0 M6 ~2) 倒王河2 _, R8 x! I- m
3) 大毒廇, u. f. {6 R$ T. o2 Q0 j
4) 霍中西
6 |; Q4 L8 e5 T* J0 D
  r3 A. M. Q; t+ Y+ x+ V其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....# m+ j8 I# x/ r- J/ G
呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....
, T4 }+ E( G/ Y- e. K5 ^
! [6 ^0 {6 z1 R  H(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
$ [* g6 ]9 m( E) A8 ^' x' c% y1) 你 + x! U& J0 a5 {7 k- }) x& x8 f9 n
2) 倒王河
5 v. [7 o" }* j! p% J2 W2 x/ Y3) 大毒廇) F. a6 n6 R: R% o0 ^
4) 霍中西
* H; J, n" v0 m' O3 \" r+ o
' D$ ^: O  d8 X其實想整投票個 frame, 但唔知點整
9 I  O" b. w# ~
答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
8 r( a9 h" Y) E& o# T9 e, M1) 你 + x3 J0 g/ c" b* A
2) 倒王河
0 {$ ^  Q7 i1 c! U8 I- K" x" ]3) 大毒廇, U4 ~( I! h0 i2 s6 @* U2 ?3 a
4) 霍中西
* H! t! g/ V. O+ L$ g& C4 H7 Z6 g  O1 F: e, s# ]
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
. A* r( i3 [8 ~; j  rThere is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:6 _3 |( ^6 G; |6 |* r- w! m
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
6 S" [* C8 L: z7 ^% o0 n& F點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:; P) J8 X  K4 ~3 v2 R
* T3 n( V/ @$ s- n- i+ U4 K; L
點解唔妥成龍
: n: M7 c* G8 B/ [# p: U# j衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:" E+ k+ n1 @7 F! m6 E
/ I; i" O6 \# p
衰咸濕 =.=""
0 Y) ^) u* U& X4 _, d6 R乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:$ r& U: |0 c- [) M( O+ ]4 k
/ t5 N4 ?; f3 C- ]6 [+ I
乜佢好咸濕架
$ D1 U4 L$ O+ [1 g8 n
d人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:) n7 |( ?& E- \/ C& K+ A3 N6 r6 k2 J
" w0 Q- K- [" ~% m3 {3 v' V
d人話o架咋, 我乜都唔知
6 Z/ i  j$ I1 j8 S' v
原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。