<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!
返回列表 回復 發帖

我的增磅血淚史!

見到近年興瘦身,真係有d眼火爆!
; u0 e# i/ ^9 V* j6 f* R$ W& b2 T佢地身材好地地,都拿錢出來瘦身,究竟知唔知有人想肥唔肥到?!- t5 C, K! @( Z! {3 G1 q- U
2 z+ E& _* A+ f  Y. L
記得中一果時度高磅重:
7 g" |5 V0 O3 r. ]" q" A  y9 ~( n180cm(穿鞋,唔穿實數係178),51Kg,IBM只得16.096!
" B* b, z: k$ N' D+ X. s% I  m: w後尾我決心增磅,食多d同狂操體能# G' g0 {0 ^; r; Y6 Y
每晚都食三碗飯(後期碗),仲試過每兩日飲一支牛奶
4 W$ c$ n" k& v7 u2 @第一次操體能維持左年半左石,因為病而停左( f$ |- Z0 ]9 }& i6 N( n
之後都半年有半年無咁,但好奇怪,操果時唔重,停操先黎重!
2 a4 q& t5 W, R9 _9 A# {到中六IBM先見得人(用左六年!):/ R0 F0 N& F4 D3 ?
184cm(無穿鞋),72Kg,IBM係21.267!* N/ ?5 H( ~) l' |1 C

k+ e) c5 h* d% {; P0 F(我仲記得小四我都未有40kg~)
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
中一178cm; ^: K' L7 p3 a! K
中六184cm( e+ E2 |- p# g5 B. U) c

2 c5 g; ?! m+ I. X- G' h@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:28 AM:$ ~0 j7 t/ y! Z5 E9 Z
中一178cm
/ y; `+ M( x% P中六184cm
2 ]; A" D$ ~; u% g- ^4 E1 g. h  H: I4 F
@@
8 g+ |5 N" u, S/ y4 t
你想說太少還是太多?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:27 PM:7 H. v5 p2 y- U
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
4 X: B7 n( Q* z0 @
果時以為180左右夠高,唸歪左.....
" G: k+ K9 ^$ j3 u驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 01:13 PM:
1 s4 N) M! }6 e
. j. B, d& Q4 d# X( v果時以為180左右夠高,唸歪左.....
5 r9 P. B3 q# w- o; S6 `驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
6 O- [2 A8 _7 }- E2 i3 c5 i都冇可能啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 01:20 PM:8 k' t' [# p. U4 w7 _

/ H* r9 D  ^$ q- s$ x' N都冇可能啦
9 k* \  i5 ~! [& J7 y7 ?( D3 }
why?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
六年最小都高20cm啦 ~_~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 03:24 PM:' p8 v' W& K5 h6 V2 ^* w0 g# j
六年最小都高20cm啦 ~_~
% @* I5 O+ N6 f我咪應該198?3 _& }! G$ q, ]9 w5 o
我同齡果d咁有一半過2米?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 04:44 PM:* R( Y! u, d+ b7 Q+ T" `# I
. R  ?0 C+ _8 a) `, R! H5 P" |- ?
我咪應該198?: C: v1 A& G* O) i3 \6 m5 G, x
我同齡果d咁有一半過2米?
! i2 e+ L& `7 y" F$ D! e. S, x" U
唔係,我係話您高得唔正常
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。