<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~
返回列表 回復 發帖

問大家一個問題~

我而家係幼稚園到教d多如智能果d班~大家都知d bb仔實好活躍啦~' \8 P( g  [3 w9 c. K
大家有咩大話建議,可以嚇到d小朋友令佢地乖d(我連報警呢招都出埋=.=)
除褲打屁股...
講x你老母
為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
Originally posted by derek23 at 2005-11-23 07:31 PM:
' J/ D8 H7 Q2 u* z; g/ G% g# a講x你老母
% K2 R  t- b6 G實制d唔該
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:31 PM:3 B3 _2 s/ t  Y4 B
為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
$ w$ [0 Z" z" B5 T! H. O, |唔好睇到我咁高尚,我視為職業的~
9 C4 t3 Y+ Y' t# V# _# }) E1 j+ }其實佢地有時幾得意,不過活潑過龍~
( s+ i9 ], E7 V8 q' U, |% W+ _所以想睇下大家細過時比過咩大話嚇到過
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-23 07:29 PM:
8 X6 ^- h# h* k除褲打屁股...
0 j5 ?2 v" x1 L7 O哈哈~有用喎~
+ S2 O9 E$ v7 z3 _8 \我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:36 PM:" |' u8 {* x4 _3 _( y

# ^# i3 Q& ]- ~7 I, j" G0 Z哈哈~有用喎~! L/ y/ o7 g( t
我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
9 c- \9 F; _$ U& M- @/ r
8 n9 ~* T* e( j9 o8 X
體罪俾佢家長知你就大碌
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:43 PM:  ?: P* |( q. z, Y& V
, I; h4 S( |* V4 Y1 G; \* ]* q

$ \) ?" W: F0 ?3 C- u  |體罪俾佢家長知你就大碌
8 D" R- g) t7 o8 Q$ @6 F所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:46 PM:
3 d. j/ r; l8 z# x' m6 P* a- u9 j$ B* i& o( C, }
所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
4 f3 d& n: y  [; G7 v' ]
: L5 A5 c* f) G; ^" }& P) G
+ c0 p1 s) }9 l4 \# w7 z返屋企同佢亞爸亞媽講你就大鑊
' n! M6 d: q$ c4 U! c' H5 V) e9 D% T9 B" W1 A
d家長不會理係咪真打
1 l+ o3 U  s; I  t2 I3 b, h0 r8 z  |/ N! F
投訴左先算
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。