<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺唔覺得樂兄進步左?
返回列表 回復 發帖

你地覺唔覺得樂兄進步左?

,你們唔好以為我玩野! 不過我又唔係擦鞋,我從來唔駛做呢d野,呢度識我的人都知我份人從來唔鍾意呢d野!(相信以前無人夠我彈佢彈得咁多) 不過我真係覺得衰就要彈,有進步就要讚,咁先令人有動力去改進同做野,因為人地都係義工來。
2 j8 |8 G* W7 b, \7 R3 w+ g$ U) U. H
最近幾個月我真的留意到版主們真的有改進,尤其樂兄,佢的言詞真的有改變,和善左好多。 同時,又真的有聽下人地意見,幾好,抵讚!
! a' f0 m6 m8 z
. t$ Q! `* P2 P1 ]- r" g; B* Vhttp://www.dchome.net/emote/icon/41.gif
/ Z* Y# u9 n* C% G  b, M3 _. B3 o- X% T0 i- }. s9 X
[ Last edited by 機密 on 2005-12-23 at 07:59 PM ]
Boy  boy and D sir also
.
Originally posted by 155220 at 2005-12-23 19:50:6 |9 c) t7 B, n& N2 F3 R% |
Boy  boy and D sir also
2 r# D# _. G* a& g% d0 f" s( ^
佢地唔抵讚,因為佢地一向都幾好
我都覺得係...諗起佢以前真係 有點兒那個~哈
Originally posted by 機密 at 2005-12-23 07:37 PM:
& i. _( K& Z+ h% X! l0 i" J,你們唔好以為我玩野! 不過我又唔...
) J! I" p+ m; h% K% n' ]5 B你識唔識邊個係本篤十六世﹖
Tiger doesn't like woods, that's why he is good at golf!!
少了對頭人,沒有人針鋒相對,自然變得祥和
Originally posted by 替天行動 at 2005/12/23 22:34:
7 b8 P8 }' V7 c9 [# D
8 O3 ?! j( c3 v/ ~; ]你識唔識邊個係本篤十六世﹖
! Q" s( t/ c" g7 U# ]- W7 [i know
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 機密 at 2005-12-23 19:56:0 {: |. e  G+ j+ S! A$ j% Z
3 U! e2 D9 @6 V" b* F. g
佢地唔抵讚,因為佢地一向都幾好
5 ~, |$ C' H& S+ v
$ T0 }1 H5 q2 t5 y( |' c' t$ N
Originally posted by CHECSS at 2005-12-23 10:45 PM:
4 p& r+ d9 @0 _& M( w' f9 B
+ v' I6 B5 b9 [4 ^- C# s: Zi know
# h5 E0 A' V; h7 V# J# \( o
唔知距而家去左邊度呢﹖而家走左好多人喇。。。果陣時篤少成日搞搞震﹐搞到班MODERATOR眼火爆
Tiger doesn't like woods, that's why he is good at golf!!
Originally posted by 替天行動 at 2005-12-23 22:34:
2 S- e' i" v. m/ g* D2 m0 B4 ]- n( T4 S
你識唔識邊個係本篤十六世﹖
$ s' \1 h: t, ?$ {, d4 L/ l& [
聽過見過,不過無講過野,乜事呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺唔覺得樂兄進步左?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。