<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?
返回列表 回復 發帖

你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

你地會唔會同個髮型師吹下水?
! n. }9 h& |" Y& ^7 p) `! I我就唔會,都唔知有乜好吹~
" I2 p3 G$ A* [' @0 Y4 U# a5 Y3 m, r: g" d) O: E; a5 Q* V
愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?
, ~& P& C8 ^" X# i我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"
+ {  V1 f4 O8 @, m- D/ S( F! D5 v9 S3 R0 K  s
by the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:
1 q. o% ]* \  H; W+ d: P你地會唔會同個髮型師吹下水?
, h; N& @3 U, q$ v我就唔...+ F0 l7 ]4 M' ]& p  A* m+ D
by the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
6 w  v; U- P8 J) ^0 z3 y) R
3 c* d* E: O0 A, u: Y5 n怪,諗返吳健豪之前個款就知有幾怪
夏天/ B$ K# ]0 r  T: S$ b
平頭裝,同我剷短晒佢..  @. E, @/ U# u. n* ?
+ l, D* M) e) w) g0 d
冬天
( ?! G! W! e' Y$ a. \前後同我修薄d,留的水..
1 T) w) \2 i; }! b3 ?" }3 y" m& A" [$ x
[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
我會0係magazine 或髮型書度搵一個自己鐘意既...同佢講想剪個類似咁既頭~~
. `  _9 C* A7 g7 W" I% e- r如果個師傅係ok 既,剪左出黎都起碼唔會太差...
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:9 q8 e9 c2 V2 H4 g* ^/ Y
你地會唔會同個髮型師吹下水?, i8 k3 x3 t* G8 R( O6 i; N0 {
我就唔會,都唔知有乜好吹~2 X% g" x& `. r/ T

8 D3 b2 a. \' n/ g3 E# ]2 L愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?) D/ `8 k" p' ?+ y. B2 i7 J
我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"
3 p: z% {( l7 `- b. u
2 Y& q9 E9 m& I% K
haha,我同你個case接近一模一樣~; I: q9 |* K7 o4 K0 W, n# k) W
有時個髮型師同我吹水,我都唔知點應佢~- _% w6 d# ]" q2 K& b/ E

% l2 A' O' l9 `% C+ v* |5 P$ @而剪咩髮型,100%相同~
髮型師係 fd 黎、所以傾開計、佢知道我想點。好方便!
Originally posted by 龍九州 at 2006-1-21 12:38 AM:$ K3 f9 w: j. e1 }% B  b8 Q
夏天0 v  E0 v5 L1 C  W
平頭裝,同我剷短晒佢..
' `1 |# U" K- V, C& z2 F2 i
3 Y/ K  x; T; x1 x, k$ d% u: I; h冬天
% `2 V. M# g: C) u前後同我修薄d,留的水..4 q- O" a4 H/ @/ L& A9 {3 [5 u
+ T5 J5 W7 l4 t( K) z
[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
9 }1 }. A$ z- c9 A! ~
  G+ T9 T, |+ L( ^" p: [( _6 F, }
同你 差吾多.....; n9 L5 o  ?* D" q" Y

r0 F/ R, F1 v) X5 b* @我是 整齊 就 OK 的 人 !
靚仔娛
我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
Originally posted by Yui.i at 2006-1-22 01:08 AM:
. x  a; z; A- d3 M+ Z( ~( C4 E我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
  e; N' s$ k+ ~# ]: S7 f/ d
好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
忽然好想加分...........
Originally posted by yeahchan at 2006-1-22 01:14 AM:
3 m* {0 `& D4 |2 R8 y$ b* o% F. v- [( }, [9 E
好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
記得.....猫猫....xdd
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。