<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾
返回列表 回復 發帖

如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

如果做唔到自己想做既野........
  t9 Z9 }, E" s- j2 a) K7 v5 N5 H/ O$ L& t- L2 U
如果做唔到自己想做既野,會唔會覺得人生好遺憾,好似咁就一生咁,其實我最想做的就係環遊世界,但我諗我一生都冇咩可能達到而個心願,你地有冇D咩野想做(唔一定係要職業,總知咩野都好LA)但係自己又做唔到 ...如果真係盡左努力都唔成功~~~
' \5 B$ ], g0 _. Q/ p" B/ V適當Ge時候抽身都唔係一件壞事 ?
Originally posted by yanjai2006 at 2006-5-12 12:08:
6 M8 v& k0 w& F7 A+ y6 t( h/ T3 y( I如果做唔到自己想做既野........! F4 F" \* j8 Q9 J: g6 t/ f, ~
8 m& \$ \; Q( N! r. D5 G  i
...
. j! }5 g2 n1 P' P! x, @環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平遊, 貴有貴遊, 差不多每個地方都有YMCA旅館, 環遊世界有幾咁難? 除非你係跛既, 又或者你要坐"空軍一號"啦, 咁就難d......' T* [% \# w$ Z0 I* J* F3 P, t

4 [9 w8 U$ a0 r* R其實感情的問題就最難搞, 我十年前同一個女仔分開, 最近見番, 大家都仲有feel, 但我已經結左婚生左仔, 對住呢段刻骨銘心既感情已經不可能再做些甚麼, 我痛苦過你十倍啦......

640 x 480 PIXEL下載

大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
同唔到個女仔響番埋一齊
Originally posted by d228216 at 2006-5-12 12:33:
0 V, B' m6 ^+ ^3 _0 K大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
6 [6 y; O3 l. C咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:10 PM:! N0 B9 R- s' Y1 J2 ?- g
8 x( a. b: ]2 q3 q6 ^
咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
% {( C3 I2 c: ~! _, v, P2 q0 Y( k& X$ r

55 x 81 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 12:22 PM:$ e4 H& ~1 {4 x, T1 r+ N
8 f# F; ~" t. \5 M' c
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平...
6 R3 l. D9 c( }; u/ }" X

, F3 D1 [& k. Y8 _% m8 O* \+ p0 z4 fbro 咁大劑?!
- S/ ]! {" _6 M/ a1 ~9 z7 y- ^0 M( y: I8 {# t, V7 N
唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
我諗住去利物浦同歐洲旅行
" {; B2 |) x4 h* c# q, Q% F加埋想去日本滑雪
9 E8 v9 Q1 i/ |5 u5 G! }$ M
, K: b* }; F3 V' P仲未去.................
/ a' P& i6 L& A: M4 {% ^但係會儲錢 ) t& O4 u6 ^  }3 H) f% e8 S: B

6 A' P, R$ h* P- K+ q老實講
8 g* V, g. }( T, E人一世物一世0 j6 |. q2 i+ J2 `8 d
唔去會有遺憾架3 z5 W$ g0 t2 D4 c& L6 G2 {' x
d 錢又唔可以羅走, right ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-12 14:26:  ?" d6 j0 H+ U3 Y" }% m' A5 g# c

" V  U( i$ }& ?7 e+ m' j2 T, S6 J6 U7 }) ~8 J7 \
bro 咁大劑?!
% }7 `5 A. k5 X4 h: K
9 v' ?* b$ c7 _4 t$ h( d! T唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
5 u# ]' ], k& Y+ [1 t人生如戲呀細佬..........

350 x 204 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:30 PM:$ {: g( P" K0 F3 s0 ]( C$ ~
; `+ v% e+ q/ J/ s) R
人生如戲呀細佬..........
. x1 r( ^8 z- o# i

3 e/ W# f. O: R# sbro,4 f$ {5 t4 F: e) w' c

, _+ f# F9 M$ g  t, x, R我試過同一果女仔好有feel
% T6 {8 K# w% D但係佢唔信教........
% x  d& v, Q  S- Q' S- n  t; {9 S/ V5 z$ Q# c. _  Z0 H2 y
冇計,
9 p# ]  [4 H6 q咁就冇一齊啦  ! r' D  j( J" j/ i. |

9 h8 e7 p6 W( F5 k9 ], e# n) ?講閞都有d 遺憾 .........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。