<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人...( z7 y6 Y" S$ i
正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...  _$ B9 k; Y% N0 t+ Y
驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...$ R  d4 s& [: S3 W
跟住被版主加左十幾分...好開心wor...# l* d. `" x: O4 v6 g2 U
之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...2 V) ]" @( B) T1 K& t
又加左分...真係好開心ar...* V* |2 N1 z+ D. Z5 s% [
之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor...
- i2 T: H9 U9 k: S小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor...
: V. c: ?: I- z& M% o2 C2 B7 N不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~
; t0 Z: Y* |$ F! W我都咁話- o2 R' P* S( N' [
講真* l/ n* q1 z' P8 u4 [8 m
我以前真係好少留言, u( ]) V/ h3 q/ t% N9 w% \; t
看左就算
( e& g! u  }# e4 u5 p& U# c可能對果個論壇無乜好感掛
  N* X! l+ d9 E4 _% u; g依嫁我都會常常留言: O% [8 W7 {) R: W6 u1 F/ w
好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:
+ _9 i+ \2 x' G' R% e+ A以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
" W+ T8 z; s7 h1 r" q2 B9 O你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.5 n% x: d* B( h! o3 ^
你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
# e0 I/ F5 t9 ^- O3 V: V  n2 f( y3 V1 m4 h9 P
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
( j' _0 S' x) L/ A" L; M你在EF的付出係唔會自費o既.
! ?* @. M8 S; j( x7 q好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:, v( B. }  k4 q, W' C$ U1 y) q
, m; \  k$ N) e$ m- |- y! Q
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
! T/ n0 U3 \' _6 J你在EF的付出係唔會自費o既.
8 x9 L6 X7 `5 E% @; o0 O唔會費?咁係咪版主俾?
2 p/ H% A5 A( U: b8 U- z# r" a5 ~) W- ~8 T! _
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:
3 t# e3 h/ k" d" U* O
" W% t& l7 _7 m& {8 N. M7 F  V唔會費?咁係咪版主俾?
; W* B, e- Q6 Q% L$ j( m' \% E/ U! T
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
  X. m7 U- k1 y" }; S
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀+ @& u7 w* i* _8 y) \, Z; Y( ]
更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:2 |9 K4 Y* {5 j0 H$ `' n
( W% l. O# R3 a1 v- V0 ?, a, I; F
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀& X# J$ l* H- L' R1 Z' l: S9 _
更正:應該係白費
; N4 K) n- @8 w% d
乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:' R/ N1 ~" j0 v& M

/ Q% k, D" _, c5 o  O乜原來你用手寫版?
$ y- Z/ I: A2 V1 w0 V# s係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
0 D5 S4 P1 z0 J$ J( Jhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:
8 x/ X- _" ^# @8 ~& n, J你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
! O+ e7 A3 U9 S% B$ J( ghttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
3 z/ W4 r; Q% r" R% a, G9 ^2 x唉.......原來又係一個C O P Y CAT
' U! Z2 s5 [( Y# s3 W/ ~
# V. V; r; i! F! D* r5 K[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。