<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?
返回列表 回復 發帖

20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

台灣地震影响!?
+ [  }7 T0 {( ~. F20061227 13:25 大量網站失靈 大家小心.  Z' f( |& B( D2 J, ~
包話 各大搜尋器 如 Yahoo Google Mircosoft 等9 M/ N$ x$ b7 z* a9 `  {
       各大銀得 恆生, 滙豐 中銀  n) B) h' P* e1 I& Q# W+ H8 e
       各大論壇 DC隆, AV巴士, DC肥花.....................  o3 n$ }" r: o' m+ b0 P
1 }2 }5 p  e: u+ @+ }2 ~& ]) \
26FUN 成信息交流中心!?:* x$ W1 y" G3 z* Q. E* p

0 ~+ c) @) r2 u: D[ Last edited by d228216 on 2006-12-27 at 01:34 PM ]
D大佬!
: P4 w9 @4 s4 x9 ^1 A咁咪好囉!26FUN威望上升!信譽上升!受歡迎程度上升!
* {* P8 `- y$ K6 P) w! B/ f( f1 h: x
不過我就無得睇外國新聞添!仲諗住可以聽英文嫁ma!, u, J2 w" n% H# K4 ]$ l( i, T
不過大家就可以有一日一定可以唔使見到甘生啦!
超越自己,攻其不備
世界末日啊~!!!
) f- V4 w  d3 L, f9 u无得上网同世界末日无分别吖~!!!
點解我上到YAHOO-.-
ENT FUN  确系劲!
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:0 p7 A- U  Y# r: s! G
* F1 m9 ]. k. S% a4 i

/ |3 L! S2 R5 k我都上到 不过 好鬼慢
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:( z, m0 a3 k; S/ {: U
0 c  v( h+ f7 X% Y7 U' _1 r# E$ Z& _# dwww.yahoo.com.hk
3 m6 G' H" _! E; v4 p  G聰明人呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by d228216 at 2006-12-27 01:33 PM:0 d' l4 J/ M; u# L
台灣地震影响!? " I$ ?1 A, J' v# f: \! ^# J
20061227 13:25 ...
7 q3 N: g8 y3 K
係呀,真係得Enfun個網最暢順,今朝連股票及外滙交易網都上唔到,d佬你d貨走哂未呀,你今日隻國壽輪發達啦~~" l* ^0 g' z! a5 S4 j- X

! g7 E: J& a: E4 n& h- F[ Last edited by cyc1 on 2006-12-27 at 01:48 PM ]
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-27 01:44 PM:, V& A3 r4 [. S2 G9 c. ]7 N% w

! m* f! C5 |/ xwww.yahoo.com.hk2 D! I2 n: {' |- u! E! R
聰明人呀!
' C1 r# J" I, c8 x3 C7 _, ~8 v我hk都上唔到
Originally posted by alan1984 at 2006-12-27 01:47 PM:/ U3 G; ?" V- T  {! _! m9 v8 Z
- p9 E3 b6 d1 R1 {
我hk都上唔到
( z6 \0 f) t, o) m
當全香港既人都用.hk既做試驗既話,你估上唔上到呀啦?
超越自己,攻其不備
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。