<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【新春加分遊戲】尋圖奪FUN~第二關 的問題
返回列表 回復 發帖

【新春加分遊戲】尋圖奪FUN~第二關 的問題

有關第二關: b2 m6 l& g3 P) w3 f
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=139456
9 b* n+ ^8 r4 c- o, K/ R版主說會"查核有關下載記錄",但第二關是在netmod區進行的,在netmod區按圖下載是不會算在"最近下載的15個附件"中的! M( }2 e& ~' D: o
我是按圖下載的,請問版主會查到的嗎?
& w3 e7 t( P7 W9 Z& j* G1 C我先備案,請版主不要取消我的參加資格
Originally posted by hold_find at 2007-2-16 08:42 PM:, Q( `# I7 k1 A% o
有關第二關/ Q9 w1 L. }7 x0 G9 b
[url]http://www.26fun....
" a( O4 v7 a* E  C- E! T+ L0 ~9 Y: g無你問題啦,,,,,都唔中
Originally posted by d228216 at 2007-2-16 09:24 PM:1 [0 |' x9 W7 {, F4 f" I$ _

7 R1 g7 ?3 e1 B3 ~8 v, r無你問題啦,,,,,都唔中
2 v) M6 [5 }( l2 U
2 F; m6 X  m* r; n6 G2 g
thanks for the hint :-)
這次很難喲~
) q1 a  l/ R: J, p! U; N( {豬眼和"絲"~~. E% z0 p* C+ D
要看超過一次!
8 ^& d$ X7 ]) J! K9 _犯了規,所以沒參加~
Originally posted by mycomic2005 at 2007-2-17 12:02 PM:
* R0 b/ _- h' R# ^9 O這次很難喲~
) _% W3 i# x/ B/ S( W; v! s& f豬眼和"絲"~~
9 `- m" x& \- l7 Q/ T7 ?要看超過一次!, y8 C5 I, u# p& n5 l4 u) ?
犯了規,所以沒參加~
# z7 n; Y% ~' D# L( m3 x, ~唔係呢個問題,問題在於這帖
7 u0 f% H# b  w9 q2 j4 Phttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=1322374 ]) P8 R, r; H* q
第IMG_5348.JPG有兩張,#2同#9,一張有Logo一張冇Logo,我睇咗#2果張,答冇
7 Q; h. U( R5 ]2 C* V& ~我覺得呢個有爭議
where is AWU 版主? wait him to solve my problem...
Originally posted by hold_find at 2007-2-17 12:26 PM:# A7 x1 ?2 V% t9 K

1 a  _  r$ [, n6 C! a# q唔係呢個問題,問題在於這帖5 p( g5 J. S9 r- O) K' X
[url]...
6 z4 H+ I2 U7 o$ a0 |我直程睇晒兩張, 一張係d版主出既, 一張係會員出既, 咁版主出果張無logo, 正常都會答無, 因為其實你答有人地都可以話你錯既姐...我都中佐招, 我都覺得呢點好有爭議性...
1 c6 L/ B& d" s9 S% q" h& O3 R6 t* F# |+ k% d+ u4 R
[ Last edited by queenly on 2007-2-20 at 09:16 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【新春加分遊戲】尋圖奪FUN~第二關 的問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。