<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...
返回列表 回復 發帖

尋人...

突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女.... {+ C8 S* `* l- ~6 t9 }5 s
有冇佢多d相...

634 x 475 PIXEL下載

Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:# m: o/ w- w6 S6 }
突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
) L7 {# t, ?$ `7 C0 F有冇佢多d相...
! p; ~5 T, S; |
9 }4 W  r  H( ^4 x7 I, h1 t
邊個可以幫會員大波仔,
- q$ z2 f( }! Z% O# R# r優先搵到呢位紅衣姐姐既
; q( v- J) }: w* V' K1 z4 k小妹將會加分以視獎獎勵
7    6      5    4     3    2    1
難怪身旁既女孩都頂唔順.
Originally posted by Triangel at 2007-5-5 12:55:
+ G" P% M' ?5 _0 N5 E  g- f
& c, `/ u3 W2 D: T; M0 y! U$ p; Q) d- V7 `
邊個可以幫會員大波仔,' o! t! a1 N% `" S
優先搵到呢位紅衣姐姐既
! {4 Y5 A  c" ?( n7 L% P9 h小妹將會加分以視獎獎勵
, `; ?" A3 x; K6 ~6 }3 T+ `% E5 ]" {- i. ^+ u
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
1 p1 j# W5 t* M/ ]8 e5 m+ h覺得唔差,所以好奇問下...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 02:14 PM:
+ S7 g: v8 f% @6 J, E
+ p4 ~6 s6 b3 C$ ~
* ?. Q+ A9 |$ f2 L我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=; y- B0 P  ]) T
覺得唔差,所以好奇問下...
0 S3 H% d( `2 ?0 r# Ro係果個forum問d人咪知囉
Originally posted by waikong at 2007-5-5 15:43:& G# O) I. h  d: f$ T6 G2 B. w
6 K7 w. C: k& i  r  i& L$ T8 D; q$ H
o係果個forum問d人咪知囉
4 d: Y: n+ A; Z
人地都唔知!!!哈哈哈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
- _) k1 B% c8 W: ?5 {# d1 o9 c突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
& m/ r) p# H4 D; L" A3 P有冇佢多d相...
+ u1 {4 g3 c. O  |; k. y# a& x' |; A8 z& {& v* n4 |- q
導彈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43:* A9 ^, |/ O4 e( n, ^1 q  U& p) V! j
突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
! x* l4 E6 ^& e$ c1 i6 [& z有冇佢多d相...
! M' L6 i7 @* t6 ?* m# z' A5 e4 F& [+ y

: G2 W( w9 ]/ A5 h: k. ]..哦....佢個名叫..........大波妹
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 14:14:
5 J1 b7 J+ R, c: Y+ |7 K, G: z3 I$ z5 Z7 H! h( H
+ w& U$ T) c6 G2 f; a+ a
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=1 W/ y9 M* i* n* Y
覺得唔差,所以好奇問下...
9 ^  i2 [6 s: v) f* i! f. ^( c5 t她係也水
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-5-5 21:01:
4 I/ G7 A6 z' J3 T) W
' `% R- Z% G6 p她係也水
9 B# v) S$ A4 |9 {6 E1 n' X
我都想知...睇佢個款又唔似波大無腦...: d$ @. k, E% ?
都幾靚女下...唔係星都有咁既質素
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。