<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢排天氣好熱,一日沖N次涼
返回列表 回復 發帖

呢排天氣好熱,一日沖N次涼

慳冷氣費變成浪費食水
我最多都係兩次而已...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
沖涼都係短時間舒服, 开冷氣係最持久方法~
Originally posted by kuru at 2007-6-6 05:45 PM:. j; V2 w" V* l: K& Y" I
1 U' o& x9 a* |% Z% s1 T. {0 r但開冷氣又令氣溫繼續上升喎...
' H7 Z  d. M* V' ?$ b/ W6 i惡性循環...
Originally posted by kuru at 2007-6-6 05:45 PM:: u( {  J1 c2 y& P* T" z  L3 |* X
" L' W! D3 ~- C8 N8 c: ?5 u沖涼除左想舒服...
7 X& t5 S0 ?. ~. T' E' i. H6 K$ y" X最重要係沖走身上ge汗...& h  p" B7 J5 r  v. d; x. N
唔沖ge話...留喺身上只會臭=="又痴立立...
3 u. G* p& Y5 S& m重唔舒服...
6 D7 j* F+ {! A- {& U& P+ W0 x1 x開冷氣, 好唔環保...不過因為d人開...d熱氣「公」晒入屋...所以先開=="
) z: W9 Z  Q; U6 j8 k1 ]6 y7 O! O有冇可能全城都唔開冷氣呢...唔知~) s$ G" G9 s1 D) W5 P; e/ S& I" ~
姐係唔係果d咩q野唔開冷氣日...呢個日子基本冇咩人理...! @' x: Y$ W/ n8 j3 r( z) V$ g
學校參加左都照開校長室, hall果d...只係唔開課室=="

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2007-6-6 06:20 PM:
; C+ z6 n7 N( o4 W; j: x  c
+ @9 B2 {3 e% e' D9 A* j沖涼除左想舒服...+ C! V' n3 _: o: {, i. ~
最重要係沖走身...
5 W3 ^6 s9 l6 W, d8 u! R0 n! t9 X. g$ n- g: }( W
唔開冷氣日確實係好...
0 G5 d/ t. C' A, r但另一樣影響天氣就係交通工具...
  O$ K, N" c1 {! X4 A6 N  C
# a' H7 m6 t- l2 m+ Z+ r唉..對比番我以前讀中學時..都係6年前..8 T6 W' n* Q. Y* s
間學校無冷氣...淨係頭頂四把大風扇...4 T2 z/ H! x4 t2 ~
好爽..不過坐正下面就會吹到頭暈=.=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2007-6-6 06:26 PM:' _! W- i+ b- T3 ~* k& z
# h& D0 M' ~; W( T7 z3 G: _
0 \% M9 k2 y& n) V  f9 f4 l
唔開冷氣日確實係好...
0 ~# S: c1 m  v6 ]! q) x3 f但另一樣...
/ s  M& o- D' [6 o" I2 N  F$ X我小學果時學校都係未興裝冷氣...0 K. _0 n+ U- Z4 W
個個都出晒汗=="% U; J& t/ e0 T( v
俾吊扇吹真係好正~
# o+ Q( {3 {1 R( ?% m! n9 f不過枱面D野就吹晒落地...

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2007-6-6 18:20:! a5 |# D) W. B; T) M- ~% _

/ D6 j1 x& L# d& _8 X沖涼除左想舒服...
. f/ e" o0 k% R  h; ?  Z最重要係沖走身...
6 b. k+ C1 A" P; i8 i+ n( r0 i5 l$ V8 d6 S. I5 Y
係咁嫁喇,人有貴殘之分...11點55分放lunch,1點先開番冷氣...好多人12點半已經返回課室,激死....../ F% W1 \4 Y$ c4 F
其實響屋企,我覺得單人/2人同床開風扇都已經足夠。
忍唔住可以出街屈室內冷氣
8 J( @" B* l4 I, r5 K- M4 C0 T0 U浪費水同電都要交費=_=
圖書館訓一訓
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢排天氣好熱,一日沖N次涼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。