<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?
返回列表 回復 發帖

Do anyone watch Ocean 13?

我覺得套戲雖然好多猛人,但係唔係好突出
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。3 d1 U, G% Q! z4 r% v* m8 h
因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
靚仔娛
<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
Originally posted by head at 2007-6-13 02:30 PM:
  s# n3 O/ k/ o( C3 e: R. ~<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
9 m7 K9 E4 h% D/ C
' H0 {2 e$ l& X0 o( Y5 X盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。- o: E. u8 ~( @
諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:33:: K, ]2 {: Q' o2 p& j0 `
1 W( n, E: n$ d' M

% h" R6 @- d3 }, l7 r盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。5 c: \* F. B; {2 r# i5 ~" y1 @
諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
5 W0 B7 p9 j3 z; n# w
; M( N/ [- N& S& ~' G* b6 o! P盜海豪情12瞞徒 悶既原因 可能係佢既拍攝手法問題
9 H! _* h) V; y0 c$ C$ F& g我記得套戲 不停回顧  剪接到一岩一佛 睇到一頭霧水
& }" t" L2 p( d: m1 y) ]8 \/ f
; }' q4 [7 C: v13好過12少少 都會睇 因為睇左11同12 無奶油唔睇13
上一套睇到我訓覺,我估LEE套都會唔多好睇
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:25:
  c& F, @& P8 m6 hYES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。6 y% P" E. J" o7 U
因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
5 a2 ^+ A+ l& V, j' y( i
11係咩野名啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-13 04:17 PM:
. }- _4 h3 j! Y/ D
- w" X7 Y$ R; I8 F11係咩野名啊
. K8 }' V( x( [6 \3 W
4 n& J% ~$ T8 Y* A+ X6 z6 J- Iocean's 119 z. o/ f) n4 H8 M8 }1 f: H% V
ocean's 11+16 i& i9 ~& ]' V  j8 f1 }7 E
ocean's 11+1+1
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 22:09:
) v7 V' b" a5 b
; b2 t4 [. C$ r
- \; a. j! z( j4 Kocean's 11* i' V1 M' @; F5 H
ocean's 11+11 R. l6 B( F% u7 k
ocean's 11+1+1
* f. j3 {* ~( m  k- i! p3 O7 |
你玩野牙=.="
. Z, q6 b. G* U. D" U7 ^3 }) W講黎聽下套戲叫咩野名丫
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-14 01:25:
& G/ z+ ]& Q8 f, \% _; _$ I4 f9 @; {( q  Q
你玩野牙=.="% E; B1 a! D8 D  b, m5 u7 N
講黎聽下套戲叫咩野名丫
6 J. L/ G3 w: a& _% w- b) n$ C% P. k7 v6 t/ _' j/ Y( R) J
齋叫<盜海豪情>  
4 p  A' b5 J7 i; q2 L( ?( o. n4 f$ r3 z9 |. `4 \1 J
想睇嗎 黎緊既星期日明珠台會播喎 9點半PM呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。