<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...
返回列表 回復 發帖

家陣好灰,我想知大家幾多分...

7 \5 V# ]8 M- c; {7 w# y% D6 [本人得9分,
0 L; q) ?2 g8 l, c- h, \/ }" N. d7 u我見十幾分都搵唔倒學校,,,
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!
7 M* e. d6 q6 N! p0 T! |$ ~; J有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!! j* m9 h% G2 k- H. p4 b  U) w
你不如去多幾間學校搵好過啦!. q1 q( R6 I* Y  Y4 O, n
如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:
% O, _7 m1 l# u; M/ x家陣好灰,我想知大家幾多分...
8 u' t6 e# u) \! G* d本人得9分,
" x9 c* W# Z+ l$ H# U我見十幾分都搵唔倒學校,,,
) q! w9 c2 O* q! Z5 @依家係咁現實: j0 W! ?5 X0 \# I+ J
如果問心你真係有努力既話
" [' C0 n2 j! W7 |  r就唔應該咁灰 要對得住自己" v/ d  O9 i  P
至於搵學校方面$ \8 U6 C& r3 l' D( Z
有冇考慮過重讀2 G/ B$ v2 A* K5 {* l, D1 K
下年考多次" p7 ^! G6 P$ {/ w/ h! N
因為9分都係一個幾懢介既分因數7 }- d9 I. }: W; U
搵工會難d
Originally posted by 渭d肆 at 2007-8-8 07:35 PM:4 |5 Q4 l. B$ X, _7 o  u! w+ d6 B
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!
$ q% B  P" k8 K5 E; j' c+ Q$ s有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!. ~1 ?$ Q0 A1 @! `! Z' \
你不如去多幾間學校搵好過啦!
- U" {, |* i( b/ [8 U6 @2 W如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
" n# S( m/ m! d9分唔使入毅進咁慘   IVE好多科目都收
& J. H+ V7 |8 k: v4 a" O你想重讀聽日要搵朋友幫手搵多幾間3 L3 V: A: s2 h

8 B5 ~3 W7 M! O8 o* [( B2 y( I但你中英數PASS?
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:) j$ L# x6 ?/ j) U- J" @6 E' E
$ V0 ~( h8 e7 `1 L本人得9分,5 m+ y# ^& O3 B1 z8 V  y" Z6 b
我見十幾分都搵唔倒學校,,,
% N) @8 @+ K  X
! f! P8 [/ L6 x. m- C, g7 K咪係lo......
4 L, G2 E! \6 U; s唔駛咁灰心.......
- ]" Q8 G; v& v0 |  J4 r' I- e
5 i# F  I; D5 y我1x分中文唔合格 (全部科都失手-.-)4 v2 q8 d2 j& _, P2 y* L+ r& a
暫時未搵到學校
. C7 U: I  Q, z; `7 I7 j我都係諗住試下原校repeat....
我相信上年既我果d 慘d
6 C7 l2 h6 @8 d( b8 [考得差都唔緊要,,
( q+ _4 p6 P$ n最緊要連repeat 依條路都無..(中英都改革,又話要交校本評核)
) t0 c* N- K7 [5 g' @( O) S依家起碼你可以先!
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
umm...u study IVE higher diploma
& x; c* C7 C8 _4 ~8 G/ P: G  C3 years later, you can study Poly or City if your marks are 65 or higher(reg 33 credits)
: |$ O; U3 v1 q( kit is a easily way to study in Uni
2 x; s* l% \4 v" w. ^/ d9 Ii am studying in City part-time degree now(HKCEE 9 marks and chinese fail) ...
. q- F1 {; Z1 B/ f2 q2 ocheer up guys
" t9 n' I9 `$ }6 y' ^' f7 c# m! b0 ~$ P1 Y
[ Last edited by gergerger on 2007-8-8 at 08:39 PM ]
Originally posted by cazykiller at 2007-8-8 08:34 PM:' |" d) u& ?4 W# x1 V0 W. `$ @
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
8 z7 n0 G' w* I& q  y$ F
毅進畢業=5分?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-8 08:45 PM:* O( R" P! N( h2 ~' L6 ^
' d6 P" ?2 ]$ T+ T6 E
毅進畢業=5分?
8 K  U. Y- g' ~; V% U

& [; q/ r- }! f+ R# k% ?0 a6 ]0 I好似係會考5科合格
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。