<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題
返回列表 回復 發帖

重讀中五的兩個問題

第一:我細佬想重讀中五......會考2分(英文同中史pass)......如果係遵理的話......收幾多分ga~~???5 |3 Z% \) k/ _% G6 P
+ x  P0 A$ q% }* n# D- u
第二:我隔左三年先再重讀中五......有邊D科邊個Sir/Miss 補習會好D ga~~~????8 s: k+ B  w/ T" Y4 S* `

) {  e( [% m4 e$ ?唔該大家
9 X' T  _' Q' k( |0 R- ^+ |: _2 W3 S5 H* u+ p3 L9 @" k9 ~9 \
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-9 at 11:09 PM ]
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:05 PM:
! f& K9 r) k0 ~0 o5 i% [第一:我細佬想重讀中五......會考2分(...
/ b0 T' ^: L- P- J, c你細佬! 
& ?" U! ?" M: z- ]下面
. K3 w9 ~4 w! M1 Z/ k* x" Nhttp://www.beacon.com.hk/
0 p1 U0 V. b! i# i0 h' S

/ Y) M( u/ L" B! H5 @+ D           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-9 11:17 PM:# a6 W1 i, k' K6 M2 b6 t
) W$ N6 a" X* W% [9 C
你細佬! :na...
% u, V$ R! N- F0 n
3 K, z9 }% j  t9 U- _4 y

/ J+ Z% E; z  f8 X* P' odown 緊中.........唔好笑la~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:
  \1 Q" H) J8 r  B8 ]咁我呢~!~~~你未解決ar~~
1 x% x+ Q- k+ W! J% I你咁問得,應該都唔多似係小朋友!) Q2 \# N+ y. v1 n* a* i
http://hk.search.yahoo.com/searc ... t&meta=rst%3Dhk8 W  E/ Y5 N  g& b* W
上面 明愛可以幫到你!
' s0 l/ Y% \( {, @* M% V8 D3 C

/ |# Q( G  [4 `6 t7 `6 h           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:6 N" F* y1 z5 x; a0 L7 U+ h
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
; m* P1 Z( d& g1 w) G妒魔呀!你又唔講文定理!) m' y' \! I' c% d' d
我點幫你呀?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-10 10:32 AM:
# m% R1 [( h- z/ A; F; t3 l# f* p# t2 E2 w( m
妒魔呀!你又唔講文定理!
, Q, ]) G2 q9 S! K8 s: a我點幫你呀?
" Q- |/ X( i* v, l) _& z8 c8 D3 F: H
6 h4 s- q( a/ C* p: r
神兄........我今年20.......而家再重讀中五文科.....夜校而家收左我........我就想搵下D私校去補習......你有冇D咩好嘅亞Sir / Miss 介紹下(邊科都冇所謂.......).........Thx5 O2 ]4 Q# }/ r% t* F# B7 _- R  S; R

$ A, x/ ^# L1 _我家住上水
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
& ^0 d$ ^- u9 p+ c' j6 M5 ~7 z
1 I' @; p; M$ _+ P* A; o$ b; q/ N2 {2 h4 v/ L
神兄........我今年20.......而家...
. M: E/ z! H$ U1 D3 y$ T8 k

- E: K" c7 S  l% b3 R) I  ?各位~~~如果你有D咩好的私校補習亞sir/ miss 係好嘅~~請發表下~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
! F3 z/ I4 [; @8 Q( @0 N* z4 b* I8 ^( k) d
" t2 t: R% |' {9 J. s4 l% y
神兄........我今年20.......而家...
+ X9 v2 s  G# d4 m- v# k4 v之前中英都合格7 A8 z9 |. w2 x7 R8 ?: `2 f% N
讀夜校20歲黎講都好後生姐。
; B6 b' S# D7 Z$ q) s! ?我都要知你讀咩科先得嫁?5 _* T% a+ j7 t$ T# `* U6 e
而家好多人話讀文科,但係又有Human Bio又有acc,又有Econ嫁喎!" H  z4 K- e  `6 B3 d/ n; I  A

4 Y) v7 G0 f& w對唔住呀!妒魔!我高中讀理嫁!建議唔到D咩俾你。$ A6 Y: g8 Z+ v0 y+ w0 w
( ?- v* h' s* m% {% ?  J
希望有其它在學會員幫到你啦!
. J) r' M8 x. N3 q7 ?8 l" ^不過聽聞而家“超古代”補習社有得免費試上,你可以每個試一堂
& J) k2 u+ R, m7 w2 i& J; j  G, eo岩就補,唔o岩就算!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-11 10:51 PM:
, r/ t) ~/ }" {* _
, ]& j& {  q8 \6 T: k之前中英都合格
/ {, f3 S% _5 e. U0 E8 J5 g& z: C讀夜校2...
0 C4 N! R% O/ p) U( p" @7 A1 Q
1 F7 V  @$ ]/ o0 x" @我讀中.....英...數..中史....地理.......Econ .....文學  p: T1 E0 D6 s( h) x0 q/ D

6 ^9 ^9 `2 m9 X4 Z我係7F學生
# a  C* g3 ]  S9 e# k5 L% L+ y# M
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-11 at 11:02 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。