<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad
返回列表 回復 發帖

會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

狂溫世史中...  v# T$ S$ S. u0 @
( g) _' ^3 m/ @, y9 K& A9 C, ]6 V
巴爾幹危機....中國特色的社會主義....改革開放....4 s0 X0 l+ V' Z9 h5 B, B
第一次世界大戰.....
6 {: S3 g- j  k+ {) r1 R3 e
- Z7 t8 o' z% s3 x有無人溫緊歐洲經濟共同體呀 ???4 ~- ~8 I! p7 V8 T

9 G0 T% G2 n( ]. G. m$ k好累,但又一定要溫...9 U8 f% Z1 }) S5 C
+ j* b) Y, ^( A9 F  d/ z
[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 12:50 AM ]
仲有個XX文化大革命....
6 H9 o# i& Z9 j2 t( ]( Q# L
" [" W) {% s, @; k讀到死) Z8 J* N' \% }9 Q

* Q; d& u' M; @9 U- K' s5 F[ Last edited by clkgtr on 2008-4-28 at 09:37 PM ]
睇你都唔係最近先開始溫..
9 l* E! j6 m7 N9 T& Q' g' S: \宜家休息下仲好啦..同時無精神仲慘><"
' j8 ~. d, h% t1 b明明識都唔識啦..眼皮都打唔開..@@"
朋友!考試好睇精神力
8 F& ~: l0 f1 X, p+ _$ |  f你考之前一晚仲去到咁盡' N) @2 R+ K+ `9 c9 T9 d3 q
溫書速度事倍功半之餘,聽日會發揮得好差嫁: S+ O- @: P( w2 ]; g) O4 ^
無謂勉強自己,唔係聽日應得既分數都可能因精神唔夠而大意失去
) d7 e; n1 A. v6 B/ u最後得不償失
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:27 AM:
+ q* B/ a* s& U4 }& Q仲有個文化大革命....( {9 s! i, K, c* F/ n5 R
" g0 _; e- h  i% Y) `- o
讀到死
; p* L6 {- F- n* x1 ~唔好意思,呢度係唔可以講粗口
唔得呀...太多課書啦...." Y' s- N" c( b4 n4 K
. \3 W5 u4 J! ^% |
淨係一個"富有中國特色的社會主義"都讀到我仆街
& F, Y2 u: x: e' d: R4 J" C) ]. S; [7 [9 {) Y8 Q# S9 h7 X
我上面淨係講左阿sir話今年會考"好大機會"考嗰d....: i2 q8 f5 h9 I- d' B

- x2 v4 B8 V: t7 {仲有香港,日本,東西亞,冷戰....$ i5 m$ w& f; _& F

2 f' z  _2 D# J) U6 S, l) F要睇多最後一次.....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:31 AM:" u9 y! ]! o* T' t  D

4 |2 D, s$ M5 @唔好意思,呢度係唔可以講粗口
# p0 x% ?$ p4 Q: C9 X% K

5 o$ e+ L& k! r8 W: l
6 B/ N- K0 E/ j1 ]3 J比我發洩下啦...4 r: D4 q+ o: s  K4 _
5 H6 {* r( ^2 h7 Z8 r& j
我再唔講野會爆啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:37 AM:
& k3 A3 N+ c" q2 `4 O5 S比我發洩下啦...
0 b2 ?+ X$ q2 @7 L4 H' E( O( T6 @
" t3 S1 a: m2 G# Q% l4 E& W4 L我再唔講野會爆啦
+ u) e1 g# Q# O$ I2 G' @
我可以俾你講野' l1 W" S* W7 M, v) j6 ?5 t0 h
呢度大把人同你分享, c( F3 @( D. Z/ g( H
不過講野唔一定要夾雜粗口既
& T# a6 ]/ c# \  T) J0 ?1 c. K& H
麻煩你改一改果個post
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:39 AM:) {% n" g0 }( [$ h  ]. h
! P+ ]' U8 T; q1 X  y+ Q
我可以俾你講野. `7 x& m1 r& [* ?
呢度大把人同你分享
4 U" ?7 J; s5 ~7 A7 x- E9 L不過講野唔一定要夾雜粗口既
* l6 d9 i1 ?% ^: {1 p
' Y; c* l$ D. b, U* k9 R$ r$ A6 d麻煩你改一改果個post
  J" z: c5 Z5 b7 n: v

1 p/ A3 M& [. X( ], G4 {ok
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 00:50:
6 u5 Z, B$ a: w0 Z5 ?0 _: T. s; A8 i) S1 b. B9 }1 b
& p* a4 E. A) C% r
ok
3 T; y' n# x7 H9 ^  a$ L6 z1 {http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2645024
" O: w" S  F5 l% L
: X3 \; L6 U8 k$ e# a* @4 Fyet
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。