<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....
返回列表 回復 發帖

(CE)聽日經濟死硬區....

都唔知自己識定唔識=  =6 X' B6 m$ T1 O5 G' \4 [* W
問我野,我又好似答到,但又好似答得唔完整咁....4 d& E7 O# y% E# z/ Z2 K
3 B! W, x* d$ O& p0 a6 n+ \9 G
晝圖都已經唔係好掂,如果出得深嘅就: n) C0 ~, C: d' A; X8 F7 b0 K4 X% C
計數計到死,淨係國民收入呢課,都講得bye bye...(M1,M2,M3,仲有好多....)
. ^+ }/ S6 d* X) E最後文字題,d定義根本多到無可能記得晒..../ K( r. c! M- Q' K& y3 p$ |% G
% @( H& C5 E  o# i; z# F
聽日CE經濟,死得
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 23:44:) V- C  t8 n4 f
打狗棒先生祝我高中狀元,并且日後官至國家主席/中央軍委副主席/國防部長.....
5 b: a& d1 e+ s3 n. ], M我都希望做到以上官職,所以我多謝佢嘅祝福,而"承你貴言"只係客套說話 !!!!!!8 `7 \! i( U8 y# j+ x( l
4 ^9 E6 n" ?& m4 @+ G. s6 P4 _

4 h' F' L, J" T) `# v未來國家主席
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06 AM:0 L, r3 g% h2 z* C2 e

" W9 Q; a, e4 n2 Q" n, y# q
) w! b. F. |9 d$ n# a* L未來國家主席
$ f' U( V2 n( z3 @5 J2 e/ M
% J2 G' d9 O8 a
承你貴言
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06:  E" n1 o7 q7 @* w
) Y0 H) Q: x4 E4 u
( D: D. u, n# [; U2 @* P" o
未來國家主席
! C/ }4 M1 N9 H7 Z- @% |# T
未來國家精神病研究院主席% x) p0 [0 H- r- h/ d* E
職能: 畀人研究
, k) W7 O( E+ B8 i0 J! X8 ]$ v
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51:
: Z4 ]2 l* j& S3 f0 X- A7 i; Y3 l1 H  l: j  e
未來國家精神病研究院主席
- F9 j9 P. u' W3 S0 W' A6 x& e, d7 B職能: 畀人研究
* N0 R8 Z, S  S- G3 |
. K+ W  b! B4 ?$ q! ?* e
未來國家精神病研究院長期院友協會主席
" c" w- q2 k' S9 B+ E2 U9 S職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....( d9 g$ h2 a: a1 c9 h+ S* I
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55:7 ]. e' h5 w% }% x! n! }" t8 q
6 R6 m3 h( x$ ~/ x- q$ [0 K* n9 X
未來國家精神病研究院長期院友協會主席9 I2 k" S( r% `& r
職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....8 y2 }2 L, K4 K
0 {, {$ y" g. t" J: X
早D訓# v' _9 M0 V! l; e
唔好諗甘多
( @% }. D2 e; H1 q& P& _3 M會考唔係溫一日半日就識哂
經濟唔係好難姐..
: y/ b  d, r; M* r4 Y" C" s9 ~$ P
我平時有做開功課, 而家溫一陣都記得
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51 AM:
" G, U& _1 S+ h/ q6 y7 S8 _
, t! W; M$ U* l2 M2 X2 d未來國家精神病研究院主席  d' j" _: w' l- y7 X3 U
職能: 畀人研究% c* a5 G2 `0 R& v0 U
" \. i# s- b$ }. g* z( t' v* m4 s- T  }  o6 p! \0 m/ P+ N

: N5 P8 |" b" w0 v4 w: m9 g
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55 AM:
7 c0 _0 W% v8 C, V% U* N" Q; S& a& S5 H) U2 \8 U. J" w
未來國家精神病研究院長期院友協會主席
) }& N: w* r4 R! ?2 P# P職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
) f  M, }( H8 m$ z8 X' [
. R* m: L* J9 I
雖然我都好憎土共
! S9 }3 \6 o. v( w: W不過唔好將時事政治區d交帶黎呢度嘈la
Originally posted by jen01 at 2008-4-30 01:01 AM:3 Q# @, q) p1 G. U
都唔知自己識定唔識=  =
6 {7 ^/ \. _' I) x8 e- ~" O問我野,我又...
5 i% `; M. l) ]# M8 V對呢科冇興趣好難考得好% Z  L& t4 u( j, c5 z& H
我自己都係一個人辦3 H! w5 A+ m9 [8 C3 O! n
唔係完全唔識5 J: ]% g* s( a3 b1 T4 ~
不過成日都明d唔明d
$ ~) m- b' D! s* E, @- x不過今日份卷已經比想像中易
: R8 E! `( k' x, g  z) l我都唔敢相信我識做咁多, d. p! a+ T. ~
(雖然我都係冇乜信心呢科會高分)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。