<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}
返回列表 回復 發帖

我地要合力趕走{顛王.顛后}

我黎26fun咁耐
% V  F! b9 O4 g: A( K/ z: ?, M0 x0 t  w; }3 u) ?
甚少見到搞搞震既~顛人~' W, @7 [/ c+ Z0 r
8 J, a$ [. I4 n+ o1 g) Y- l
我覺得呢類人版主應該lock左佢既ip
) A, w/ `" h' M" Q2 E1 g* V% Z) o( ]! b: x5 O* X
咁樣先唔會破壞左 我地(安定~繁榮既社會)
1 e  ?- N& D/ ^0 Z; K: U  }4 l: x0 _1 e+ S! e7 f
Originally posted by cgdmzlam at 2008-5-22 08:59 PM:
- D5 `( `# \7 b. P# R$ ?我黎26fun咁耐
0 z- v" l! k. ]
- r' R0 ~9 E% O$ n6 b! g甚少見到搞搞震既~...
, M! F, j% ^6 ~
損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........
8 J2 k. W, Q$ j' [6 Y- V2 p苦海無邊,回頭是岸呀施主!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 21:01:
; R) c1 o+ A6 U+ h4 S, Y) \8 c
1 {$ U( J* j5 B4 e$ C( p4 a2 V3 `# l損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........' K0 S) _! G4 M# C  a5 s' N
苦海無邊,回頭是岸呀施主!
6 n' T$ o" P7 u8 U+ Z8 f) ]2 W4 z9 s0 ^1 \5 @0 C% |# y
7 f1 v6 n' Z+ t# C, a
咁咪係囉9 u' z! `- R& D: I2 R
. c4 a. Y$ i$ O* d9 Q- X
唔係變態, R+ y9 q9 o0 x1 f: w7 U
1 G2 b! T: D% v
係(((阿嬌)))呀~~~~~~~~天真
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 11:41 PM:
! m( G( Y& \/ Z3 _1 v# A我地一介平民做到的只有------, 請問點合力趕走佢呢?
$ a/ V( d) g& u9 I9 w2 j
9 C+ q9 v. c* d- ^1 E# v$ y九哥你搵我呀
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-22 23:50:
" ?- G5 c  u+ ]# X
2 d* K% f4 V$ J: M( \
; w4 X# A! P4 j: {& n九哥你搵我呀
) M7 s- o7 R( ~7 q' l" |$ Z6 {
四零..............
輕輕的我走了,正如我輕輕的來....../ [. y1 B  |, g) ?: i' ?0 y

# I( z  {/ g9 t( V+ P* G: Y只帶走一舊雲
9 t8 b: _6 s% t/ G" ^& I; \8 k% s; |
) ^5 N3 s/ Q# S$ m' I, d) L/ w; q[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-23 at 12:06 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-23 00:04:
) J* m4 N+ i! }; @& l輕輕的我走了,正如我輕輕的來......
7 ?' B& h1 Z, U徐自摸............
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 08:05 AM:
. I3 i2 g' M$ ?3 k3 R9 O, W* e8 s  A: Z: w9 L5 @
徐自摸............
5 q3 q2 U" X! R& j$ }% w5 q% z9 d5 j) Z! i4 r5 b& s* C' }7 l4 t
自摸,清一色通殺,8番!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 23:41:4 F" F( V9 Y" [) ]* x) @% _& M
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
& u; L; U( f+ K7 y( j7 D. H  D# R1 C+ T: }  k3 ~
7 N! T3 N! N6 f- J- `) E
邊個話你地係平民?
8 I! i* x% r  v/ P九哥,無會員支持嘅論壇,就算有100個admin 都係形同虛設咖啫~& G- `2 ^0 s5 U. j3 M* T$ _
要知道你地先係管理層嘅力量泉源呀~
5 Y' \6 Q- k: y$ d7 u* Z總之見到有問題嘅人出現,通知我地啦,你地知我地去邊度聚腳嘛,我地會跟進咖喇~8 D* Q' s' M: h2 @
始終我地唔係神仙,無可能乜都留意到,真係要大家互相合作去維繫呢度咖~  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。