<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}
返回列表 回復 發帖

我地要合力趕走{顛王.顛后}

我黎26fun咁耐
" \2 T9 l2 U2 X5 g5 W6 z( a. ^3 e( q  |# g$ u
甚少見到搞搞震既~顛人~: d3 M4 ]: S. w

3 H. [) O/ F. M4 V2 X我覺得呢類人版主應該lock左佢既ip3 @% t- _: s0 N
/ n7 h- F- N% M+ o! L2 @
咁樣先唔會破壞左 我地(安定~繁榮既社會)& M7 T+ w$ F5 G- {/ e
8 x! J) Y6 k2 q; K  @
Originally posted by cgdmzlam at 2008-5-22 08:59 PM:
" Y9 _# C; x# }- k  W- R我黎26fun咁耐2 v- c1 R9 L* S1 |
; h9 ?- b% ]' E4 I
甚少見到搞搞震既~...
8 K1 q0 A' |. D2 R& `9 l損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........
" d2 U$ X: Q* z3 p4 t苦海無邊,回頭是岸呀施主!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 21:01:) S/ u: \8 N6 A8 q7 s* h! ]# w' v8 I6 U
9 ]. G1 r, o3 X( ?0 L, _/ {
損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........7 |- U3 R% k8 v& q
苦海無邊,回頭是岸呀施主!
6 ?- C' J5 N8 ]' Z  w4 h+ [8 t, k
: f6 _" o$ q) t6 z2 [6 ^4 {3 @3 k' }9 z, D& F  j: T" {% j
咁咪係囉/ x0 C- T' a: u/ j% C
; H& E" P) o% e% x' `/ E' f7 y
唔係變態( V2 t* v$ ]2 n  \: c. [

- h2 Y& n$ R5 b9 h6 Z( j係(((阿嬌)))呀~~~~~~~~天真
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 11:41 PM:
2 i+ R% \- S. [. U2 D  T我地一介平民做到的只有------, 請問點合力趕走佢呢?
/ w, p9 Z) ]% E) f! D# t6 h/ @. n( P
九哥你搵我呀
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-22 23:50:1 @$ R+ `' C/ Y5 ?6 K& N7 ^

4 c% U  V' Y- @. u$ E. L2 D. ^) l" M. p
7 @% _8 O1 T1 |7 h九哥你搵我呀
0 R6 B! I5 {) k' T$ y/ ~四零..............
輕輕的我走了,正如我輕輕的來......" i1 q  Q9 p& n+ ~# Q: _6 i! C: p, \/ X
* M; Q% {9 s6 D8 V
只帶走一舊雲
1 ~, m* \( R( \) g/ }- Z; w1 M, _: f6 x' O5 w
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-23 at 12:06 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-23 00:04:
/ j8 U/ R* l1 t輕輕的我走了,正如我輕輕的來......
2 z5 }5 b" h: r: D; s. \# G* i8 u
徐自摸............
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 08:05 AM:
: [: t) q* c; D3 ]* n5 S/ T
# i, u& f$ i/ S1 t: Z) e# P2 Y徐自摸............
" C" Y! D$ f( r0 s1 G9 ^  D' Y! ~# @" c* y
自摸,清一色通殺,8番!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 23:41:6 p3 `0 j( O' `8 @) X. ?6 J0 Y
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
8 O+ ?; F  Z. y2 X5 c4 x, T
) S9 w% S" N; Q
9 m1 \2 B+ s( {, f4 b( z+ S
邊個話你地係平民?( e/ l4 H8 t/ U$ S) F- W0 @
九哥,無會員支持嘅論壇,就算有100個admin 都係形同虛設咖啫~+ x0 ^' }. S1 t) {
要知道你地先係管理層嘅力量泉源呀~7 @# u$ m7 p6 ]; n/ l8 |2 `- f
總之見到有問題嘅人出現,通知我地啦,你地知我地去邊度聚腳嘛,我地會跟進咖喇~
6 w+ C; I3 Y/ A始終我地唔係神仙,無可能乜都留意到,真係要大家互相合作去維繫呢度咖~  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。