<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 海外會員求圖區!
返回列表 回復 發帖

海外會員求圖區!

我想很多的海外會員入我一樣,都是不夠600分,不能下載圖片。所以我在這裡懇求一些港友,幫幫忙,下載一下,upload 在rapidshare 又好,ifile.net 又好,而酬勞我會為你發放一些外國的圖片,譬如一些名模或明星等等。
8 Q$ n# _5 u; r. }6 t2 u$ V* q1 ~. s: a, T4 s) J% y" U
第一份請求:9 h6 w  u* q+ O3 _- }: E3 i/ E/ O* `
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=182782&fpage=1
4 z" \4 e' r8 O3 r# A( g+ J7 g0 C6 m! {' Y4 Y8 C* N
謝謝!
Originally posted by Lee3 at 2008-5-31 03:17:9 h: q) ~2 }7 l/ l+ i
我想很多的海外會員入我一樣,都是不...
/ ~/ |. }1 I% S1 m6 G* B$ {
, J0 I8 n) d0 S, f* A# U) q. I1 pics = 1 points  3 I7 j  E# l# J. p

, R! Q. [2 C8 g( p: o1 F2 @deal or not
Originally posted by Lee3 at 2008-5-31 03:17:7 N# v, X1 I) I% I
' u6 g' r/ c9 R: a* R( A( e$ `9 X積分 4402 i7 G0 Z) l! s+ \
發帖 1099
! t; E* S8 E) G/ H& O, \注冊 2003-3-11

! Z6 g1 V  f6 H到宜家你都冇600實分,你自己諗一諗點解啦
5 ~( p6 ]' h2 t. w6 _更何況.......求圖唔係在這區
Delete& ^1 N6 k1 B6 n
. h9 _$ M' I% Y1 k. A
[ Last edited by sfxc0000 on 2008-5-31 at 05:48 AM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-31 03:54:
3 ^* m; M5 K- g5 V& T$ M, F
" }' j0 `( F+ E) z0 R: y0 W$ z積分 440
5 y0 X0 A0 Y% [- m$ }6 Y; E/ D發帖 1099
. }. u$ \$ e- T- W3 S% f5 z4 Y9 ]注冊 2003-3-11

( J( K6 e) S9 {8 D3 ]) T; M' \到宜家你都冇600實分,你自己諗一諗點解啦
3 `4 S$ y; |, z% X: U更何況.......求圖唔係在這區
4 `  `2 ~9 Y8 k! B, m" d
貴精不貴多,Lee3兄言出必中.
Originally posted by QuiGonJinn at  05:05 AM:" J4 e$ E9 g8 U* U8 J
Download-Link #1: [url]http://rapid...
% M/ {% A1 ?/ V# Q4 w  \; H
5 l) z( K4 g  ^. P
Oh..man , you should do this early..... then i counld not do that again Orz ....
i was on a 3 hour train ride home, so i missed the link...i wished the PM system worked.
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-30 11:54 AM:% _& ]+ m5 E8 X. c$ y" B

% x$ o: Z4 ~5 v7 ?, `積分 4400 @. }2 o8 @; K8 |, w& K3 t( {
發帖 1099
6 O+ R1 j. k7 x, ^" N: W7 e( X0 s注冊 2003-3-11
2 b) p. ~; b# e0 k6 I
到宜家你都冇600實分,一諗點解啦6 m% Q# p1 r: i6 Q
! J$ V% Y* J+ m) [: d7 L8 B7 S) G: w; v
STUPID SYSTEM WIPE!!!!!!! I HAD 600 BEFORE!!!!!
Originally posted by Lee3 at 2008-5-31 08:09:
8 y( h* U& X! H/ O2 }' G& @5 u- O9 _* [7 J" j, I2 Y! P

) H2 B" E0 O7 H1 aSTUPID SYSTEM WIPE!!!!!!! I HAD 600 BEFORE!!!!!
1 g0 M: t# e" K

) N7 c  K/ ~/ r. X: q& b% B) \% D9 A' @
Lee, 你會唔會急進左小小呢?* b& r$ G" `+ r% Q$ j  [  @: Y
每個地方都有佢嘅遊戲規則, 如果你咁做試問同個規則抗衡有乜分別?
# g1 V3 ^; H2 F7 a9 ~" x7 U我知道海外會員嘅難處, 亦明白積分下載對你地嘅慾望有所阻礙; 但要知道分數唔係無意思嘅, 就好似貨幣原理一樣, 你要獲得, 就當然要付出咖啦~. x8 V1 N2 z* D
你無可能努力工作賺到人工, 但去買野就唔駛比錢咖~ 咁物有入無出? 邊有咁著數咖?1 x! F2 k* g( j. p' k. U( X
自從下載量會減除積分後, 其實EF 唔止版主加分, 亦有自動加分去令會員有分數獲得, 咁做係想大家踴躍d 去發表, 而唔好做一個賺夠分就唔出聲嘅cd-rom, 出發點真係只想個論壇唔好死氣沉沉, 希望你同其他版友明白呢個原意~( Y& |1 a8 `$ }8 I  v

4 _/ T% d; T$ u4 D另外, 從善如流下, 我相信admin 亦會精益求精去不斷改進EF, 務求令大家享受EF 帶比大家嘅樂趣, 不妨輕鬆d 去拭目以待吖~7 ?4 a. ?6 M( L9 l
Originally posted by Lee3 at  03:17:3 h; T5 J4 a2 N9 K) i8 P3 U6 V
& w8 R/ s+ ~1 F3 P- n- o
/ L5 `/ h$ S* e7 x9 j" To係大網站轉貼o既圖,都唔使點求啦嘩* Y& u' Z3 p9 u# O! C; Z
http://pic.yule.tom.com/vw/89960-1.html
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 海外會員求圖區!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。