<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問積分點有?
返回列表 回復 發帖

我想問積分點有?

如題!!!!!!!!!
fjalqp2000 在線
9 i: p( w( Z" u9 T0 xBeginner' D1 y- ~6 N" F1 }3 e* V
$ t( m6 f, \, D
積分 1
5 l* i$ u! `/ P( H發帖 5
6 T5 L5 w6 T3 h3 ?6 K( G) w$ O1 ?注冊  
2 a# J2 s3 W4 V. ^6 s- \
6 w: k. X5 s3 x8 Q2 e7 t你不是有分了吗??宁愿问这些低能的问题也不去好好刨文,看看人家的版规,难道你是从来都没有光顾过论坛?不懂先看版规才做人这道理!?!
7 C, u+ ^5 S7 X7 A( q- J) t# h) T2 z/ y/ d
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-5 at 12:08 AM ]
多回復 多發表 多講有意義野 7 o5 K) r# J' E+ S
另外 唔好亂出post 好似你而家咁
Originally posted by mk政 at  12:07 AM:
% a- e  b/ Z4 i  Q, q3 T多回復 多發表 多講有意義野 ( C7 r! F4 }- f( H0 r( L
另外 唔好亂出post 好似你而家咁
3 f# T' h0 G; j5 X/ U. @' S5 I
, W* J+ t( R+ I7 g' l
者位达达可真是熟手呢
" W% Y/ N, t: Y# N; W" ]; E( @偶还是菜鳥一名....在摸索之中....Orz
不好意思各位大大........因為我看到有付費會員 以為要付費先有分
Originally posted by fjalqp2000 at 2008-6-5 12:32 AM:, P  T) A, W, ?6 Z
不好意思各位大大........因為我看到有付費會員 以為要付費先有分
1 c! `) D8 N, {5 u0 K: C+ H+ i9 Y7 ]* ]' A8 W; h$ r
9 c9 {7 L; S. M9 e
唔駛客氣wor,呢度個個都好熱情架
  N9 [& R+ y( e6 v/ e7 J$ h有野隨便問,呢度有好多區架,慢慢玩la) n, z7 e* F/ ~
** 記得留意版規就得
奇怪@@ / R0 N! n) m4 a) v6 E
请问2楼右面的大母指是什麼来滴?偶刚才没弄过这玩儿吧?
Originally posted by playbr2 at 2008-6-5 12:39 AM:
9 ^+ i4 X) v; ]$ w奇怪@@ - W& i! Y# r. Q$ g- Z( y
请问2楼右面的大母指是什麼来滴?偶刚才没弄过这玩儿吧?
0 ~% L9 e* I; v- {
那隻大母指是版主給的分數,每隻大母指有一分,你冇理由唔知架喎
Originally posted by jimjim12 at 2008-6-5 00:50:, |  r% H4 A* ?6 D* c+ E

' ^9 d$ B: v% R那隻大母指是版主給的分數,每隻大母指有一分,你冇理由唔知架喎
  \7 O: A: v9 h& r" s

& n8 k9 e# v6 b9 i8 E: {佢係到扮野姐
Originally posted by jimjim12 at  12:50 AM:
5 P( `  h# Y9 o8 u
, i3 Q5 k8 V) Y" S那隻大母指是版主給的分數,每隻大母指有一分,你冇理由唔知架喎
" p$ f6 f- a5 l5 b) [3 o

$ h+ G& F% p. |( m有啥出奇...偶只是刚刚骑刧了这帐号不久, 还得是菜鸟 lol
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問積分點有?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。