<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無人睇左 <<保持愛你>> ??
返回列表 回復 發帖

有無人睇左 <<保持愛你>> ??

如果有嘅話,
3 x& g: O" E; ^搵人講下唐素琪個ENDING係點 ??& o0 _* q6 _$ g/ B% I' C
& ]* s) U" R% k3 t- ~
係好多論壇聽人講話估個ENDING唔到,) D4 J3 d- o9 e6 k. |9 q' S( p/ }
搞到我好想知.....
原帖由 jen01二世 於 2009-2-15 10:21 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif# i/ o+ k" x$ P0 c3 z7 J; b( X+ T$ G
如果有嘅話,1 @' V# n1 B  G# E4 K- e
搵人講下唐素琪個ENDING係點 ??
0 w3 z; ^) T. B1 s& V7 y/ a+ ^  ^$ G% z9 v6 k& _3 w- x- @3 i# N
係好多論壇聽人講話估個ENDING唔到,5 y+ p- I* Z# C) |( w. C" E
搞到我好想知.....
  d: ~' J! H0 i. F想知點解唔去睇@@?
未睇
0 `, U/ p' R$ u( [9 }" f: M2 ?不過應該今個星期會去睇
7 v" ^+ R3 b) f- U8 zD人腳好似幾吸引4 {8 O, L1 @+ X" \2 x! t

. q# _1 J  X  ~) n7 X  u, {. Z[ 本帖最後由 ch.chak 於 2009-2-15 11:06 PM 編輯 ]
有側田先生做唔想睇...............做戲個形象仲要廿四小時戴帽???? 專業演員應該拋開歌手形象嘛...............

評分次數

原帖由 hongkongoc 於 2009-2-17 01:26 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif  s" B+ r$ a9 U) Q9 A4 e; V5 Q
有側田先生做唔想睇...............做戲個形象仲要廿四小時戴帽???? 專業演員應該拋開歌手形象嘛...............
% I' I' X) G" ^7 L* U1 _
如果佢除左帽,仲邊有人睇佢- f# m. S& w& o% l

) ]0 L; R- l$ t6 j; d[ 本帖最後由 Y2J6688 於 2009-2-18 05:02 PM 編輯 ]
原帖由 Y2J6688 於 2009-2-18 05:01 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif& y2 _- O( O3 ~
' ~- l3 G# @, ]7 g( J
如果佢除左帽,仲邊有人睇佢
* U% T0 x+ V/ s, {. m) i
6 [; \6 [  ~$ H3 w" y/ T
如果佢肯除 , 大把人睇就真 !!

評分次數

其實側田可以試下戴假髮囉.....唔使帽不離頭,秋官同夏雨都係咁啦.............
今日去睇.. 聽講 kay嘅戲份同埋臺詞都好少...失望ing~
原帖由 雷鳴仁 於 2009-2-19 12:55 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif$ G. \0 {! ~0 i' C

% U- P8 \* \, O( f( z8 i4 W, Z7 Z  x  R, f
如果佢肯除 , 大把人睇就真 !!
: ?% l! q* u" l  `! |
. g* ?" _/ @! U其實大家都知佢咩事啦 根本帶唔帶都巳不重要 係人都知 否則你24小時都帶黎做乜
( K2 D& N% }) {2 w8 {只不過係佢自己放唔抵
kay萬歲~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無人睇左 <<保持愛你>> ??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。