<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歲月不謠人和美有關係嗎﹖
返回列表 回復 發帖

歲月不謠人和美有關係嗎﹖

我想大家平心靜氣去傾D野* Q' V' v" p* B+ @* M5 D% `/ e8 R
" G. G+ K4 m0 I% G/ c9 v  t

$ p1 v4 x, A8 E9 z
' ~! S  Y7 L! w9 Z7 ^5 d我只係覺得forum有D人講黎講去都係唔可以放低年齡黎講美感﹐ 可能呢家多左D小朋友上呢個網
- K0 B  F* g( ]( `+ `+ i( _5 b3 r! `. E. e7 }  S- r2 o
反而我想問D年紀二十三歲以上的人﹕﹕  P( c+ Y) c/ N0 k( M# E7 t4 _
  k! H' ?0 \) R' z
一個人某階段老左﹐ 係唔係等於拒從來無靚過? 平均黎講﹐ 一個人會靚過另一個﹐ right?
" ?' g% [, T  U* b  x5 [( L0 K$ Z( r. K4 ^6 _

0 ~; w0 G5 Y5 m3 a若果齋比較青春﹐ 甘不如去鐘意靚模或者DTVB三線演員﹐ 好多都好青春。1 B/ y7 \* Q+ E7 {3 ^; O9 D
4 p8 V5 ~- H" _, i5 J6 m. ]
- D  i( ?* _8 n. v" P
, i# [: i% e3 U! t
講真﹐ 美感是講先天樣貌﹐ 高度﹐ 氣質。+ c% f5 T. Y0 |. j9 j0 x
% B5 A5 d# M: m$ P
即係好簡單講﹐ 李嘉人都老左殘左﹐ 但係D人都話拒係經典美女。D男人唔會話﹐ “今期殘左﹐ 拒唔靚啦。”
) H- O! n6 |2 x9 A  S; ~& b0 r
+ H$ O  R/ \: F( x) A2 n2 b亦有好多例子﹐ 例如﹕ 朱茵﹐ 伍姑良, 張柏芝 etc. D人仲話拒地係性感女神。
5 J! [7 ~/ Q+ e" L
- W4 u  M6 J( y. tGigi Leung係唔係真係唔算經典美女﹖ 若果不是﹐ 請說出來。
5 ~/ z4 e' f, w, O4 p, P
& o& C3 l: ~& _/ b3 K* g; q4 x- f% {' [
3 D$ p* i" W) l/ e' R

6 t$ T: j1 e$ W8 V  F6 P8 b
* K1 N2 l# k. S- {7 e
3 @+ ?. [  e; c/ w其實我都盡量用同年紀人比較﹕ 例如﹕ Gigi vs. 楊恭如﹐ Gigi vs. 關秀媚
$ E6 v* Y$ A. C# G1 Q
( k0 [% l5 l0 \- C2 i" k8 ]) a( o3 i1 G
或者下次把Gigi和朱茵做比拼會好D
駛唔駛係aio開完又係呢度開呀/ A8 G" s# }' V9 T
重要過左差唔多成個月
駛唔駛係aio開完又係呢度開呀
% |+ |! ?) y$ y; s重要過左差唔多成個月
3 ~5 ]8 N& W' ?) ?% X  c& eWinters 發表於 22/10/2009 22:12
7 S. l8 h* r! I1 q0 ~5 @應該係問: 大佬, 駛唔駛係aio開完(10/10/2009 22:43)又係港男俱樂部(22/10/2009 04:40)開~ 6 n( Y/ K* w* k7 D( j
跟住再係呢度吹水區(22/10/2009 21:05)開~ 再食埋尾水係性版討論(22/10/2009 21:07)第四次開呀!~
! H4 \3 V! |& s6 r0 y5 I6 m# {8 E
/ `, Q! i( J! h6 o' q
* c3 H; R: p  g; F8 Z' `* O. U% F8 j9 _
http://www.26fun.com/bbs/search.php?searchid=406&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歲月不謠人和美有關係嗎﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。