<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

本帖最後由 Babafett 於 2009-12-16 11:27 PM 編輯 3 Q' t# A4 D1 Q' @
& ?! K9 @& ~) D# J
看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。. S9 s3 H% n0 Q% ^" n
  |  N. y0 J6 J9 a( h
我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?
( q! b# I- e3 E! Q$ j) `6 m. `0 {  g9 G" E" s) A2 O2 q
我個account好耐已經無出過乜野幻想post, \$ N; g5 f9 N9 A, g; O
0 K% e0 J) U& n- k1 T) r
係唔係講錯過野就永不肖生?  l% B1 [9 f( a" T7 r! E

/ B  G4 A' ^; Y4 R/ @, F( ^7 z' P你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?
2 y2 c8 m9 P% c& \" T9 g/ H9 J' q4 D3 l4 L( [
& @; a- U/ p' v8 o! Z' F, L* `
講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?* }( d. g4 X3 X

0 M, r) J( Z+ Z1 U3 P: r+ [點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ? ( `/ R" W! m; k1 o, h
. r! [/ g+ n2 y# E
1# Babafett 0 t9 {2 x0 j0 G3 K& x$ S
- e3 }0 K* y( B4 w" z2 Q- R$ y
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
! L% f) Z+ O: y! w# u人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  3 o7 I2 ?* ?+ y$ l

. ^. _+ @' Y+ U& F& s6 ]+ d其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....6 F- @4 v7 {' W9 P8 T( i8 }
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
/ E2 n. n, U  J$ t* x! i) A& k  _hamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
+ j/ L" Z, {3 E- p# f' v' g
7 u( O8 C! U+ A+ M1 q) n* F你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
# F& k8 b: ^. h+ g  B# H- |

& Q. D9 F% h! \# L5 F" |  V; l* A$ a6 V你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
2 v, R9 a2 P+ q: r2 R3 a9 rBabafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
8 G) L. t+ `6 K1 i; a; H) w# ]9 k$ T& v1 ~: a
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
& L2 P% O' w7 ^. U: T, @4 v

) |4 C+ b& R7 c5 G# U你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦* ?8 B4 g, i% g8 i8 \, `$ X6 r
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
2 u$ A; |7 \4 G& L: p

, H- x: o4 Q3 Z, U8 LWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
( x! p# m7 o; W& o* r
$ c. C( \8 c: ]2 s2 O2 {; k2 S) qWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
. M- x5 h: Y, ~4 Lhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
6 V, p) k* a- K) J# D1 Q
3 h9 J" T. N" \; ?. b- Z
係你男朋友話我聽。& y2 a9 n/ c: x! H

+ h/ f# ^& A, X! @2 t: E! aBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!
9 I9 d3 J5 A# ~. h# O3 K8 T我沒有針對你!很高興認識你!! m1 q; O+ m" H
但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
" B- d/ Z6 O% ]' Z) k
. M; O; W6 C, Y' m7 u& q
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
8 }& r; f; Q" B8 ^! S9 b( T2 P+ Qhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
/ e' i2 i3 T) `  B) [5 B
% }+ a! h8 U8 ~: b4 N係你男朋友話我聽。
$ V' {, B; a- x. y2 A$ r5 a) J8 c' j9 w1 t7 V* }
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
* D! p: b/ F2 t' Q1 Q9 cBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
( Y% ~# P* ]4 N( q# J! _. Q7 M" b

8 @% }* n  ]# c5 Rthanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。