<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
" c% m7 x6 f+ m; W3 @3 E3 G9 I呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
1 z9 S% Q6 ^3 z5 b! |呢度就係中國的縮影..........
) h$ z# y$ d1 u打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
) A8 c0 p. d. [+ {/ f1 B
咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪
& p% K1 W6 y, @8 a"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺' t+ j! E! U7 c3 V! \1 V
奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
- `& {1 ^" n! r3 L) W1,有好多人已經唔再來 ...! r( T6 e* m; z9 P( v# ]3 z$ j
2,一人多身 ...
4 t1 E  d( Y: M) W+ W3,只係上來睇相 ...
# D3 `2 L) L3 l5 D& M/ j
" @  J/ J* {$ N2 N... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , * O$ I  Z7 a3 T' b
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
( p; Y5 i& t3 Z' U3 v
6 r% P- P7 i# T9 u9 D) Z! W結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
! i7 ^. c9 D4 ^7 z; E; S: ^, Q' K
1,有好多人已經唔再來 ...
" I. i" |. n7 G9 [/ T' X- k2,一人多身 ...
$ y6 P: |8 a1 L/ Z+ I3,只係上來睇相 ..., d1 L- h4 K7 Q- K( ~
; K& r% H) q/ z" Z4 S
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , ' A% Q  `! u6 c+ p5 l5 f8 a
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...6 q; p' L/ V; X( n
/ b3 X+ {) N" v6 d
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...2 L  v8 Z! Y' D6 U. \- P9 J
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
) F0 a3 c0 K- G- A" ?2 Y! R
版主眼中釘?
" O  z, Q/ F" c9 p1,有好多人已經唔再來 ...$ g$ d1 x# G4 t3 a! n# j# X7 A
2,一人多身 ...7 }9 p9 I; |) ]5 x
3,只係上來睇相 ...
: k! }, H' e9 a
* l, I( {4 a4 x... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
/ g* O4 ?: p, s6 P只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
% |7 k: e, @, a6 R* S: T+ ]7 m+ g1 P' O6 ^$ G; ?5 S
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
. ]7 }0 g5 R: }1 w! H! pe_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
$ V' T' K0 J) g- Y6 ?不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒 1 t5 L; u- p8 O! g

" w, f1 Q" A6 D  I% _, D/ f呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?
. c" x0 u( r; |* @" ~我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。 . X% L5 p8 s) I% J  H
雖然平日我個分身定時入來cap下相。% S2 G( S% A5 R* q) e( c% h4 [
% A9 w2 X; d4 U
回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。 . \+ e3 G0 _9 l0 N: k
以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,3 x% y8 Q  \2 A5 j+ t* I, `$ V
絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,
; U. \, x1 _1 t$ {9 W  \  k# n所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?8 F! h0 d9 B. h3 Q9 M- A" T

; x+ x( F: q# u: f7 V我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,( m9 n, d$ S' w* ^2 ~7 ^5 U
雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。