<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)
返回列表 回復 發帖

[時事] 曾余辯論精華片段 (超精彩)

超勝牙
5 w* \7 u5 U4 d) W. p; u8 y5 \/ H9 M+ C; x9 O3 C9 |$ |& M( A- j
[youtube]YlC5rP751bU[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
老曾真係....唉!!
9 N) J! ~* L1 J" ~' n& c4 x又要撩人抽,自己又抽唔起.......
. i0 [6 K/ @4 k: H+ w' }( z. J! P8 z想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
, Z! S* n! t1 b4 ]! d0 [實質自暴其短俾全民睇...4 A( y4 w$ y$ l' O6 T. u/ T* ^
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!: ]1 Z4 U( M/ q: Y* C. M2 b
諗住抽老余比較易,如果佢請長毛同佢抽,佢仲衰得甘!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
老曾真係....唉!!
( I$ F! i+ M0 K3 j2 d; j又要撩人抽,自己又抽唔起.......
! C! X# r" q# C9 N# G( V7 k想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....0 w' B  G6 E& a  m
實質自暴其短俾全民睇..." d! I% F8 w/ q8 @/ w2 Y
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!
" V& d9 S. i; L$ G諗住 ...
( M* n+ `( r7 ]- LHansChan 發表於 2010-6-17 09:36 PM
長毛對佢黎講有好有唔好la
8 j" s% K. s# i" H/ z( ?$ p- U$ B唔好既係佢真係唔夠長毛講 : d/ u: m9 \' o* r! }
但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進
0 q6 k9 C5 ]+ ?5 `* g同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )4 g" K( F1 a% f) t
咁樣會顯得老曾支持率高d
長毛對佢黎講有好有唔好la
4 U1 h& h, {* }唔好既係佢真係唔夠長毛講
3 Q  a% N' U1 p" ~但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進8 V7 ?( x5 u, R; G
同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )1 z( K  i. V& K0 I2 s9 _; ?+ _' s
咁樣會顯得老曾支持率高d ...
, C3 h% V. x2 E5 F$ u2 w/ LSCM 發表於 2010-6-17 10:19 PM
& A8 ^$ q  T! `5 B4 y. h7 T
都未必架!!
( ]$ K2 z0 D# w9 {' L' }等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
天童哲學!!
he utilizes her to fight with Beijiang
he utilizes her to fight with Beijiang4 E  m. q. o  g- o9 Y3 \
yakyi 發表於 2010-6-18 07:16 AM
) j3 z# }+ K  A# a老曾即係做場show出黎話俾阿爺知技窮...即係做免責聲明!
天童哲學!!
  R' S/ o- N$ T6 |& s. H) t" k
都未必架!!, W9 v& L3 m6 h' S2 D
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
3 L1 \1 b, L5 r  s, R' {6 @- ZHansChan 發表於 2010-6-17 10:23 PM
好多長輩 見到社民連都轉台 # r4 n- D) B9 M+ O7 h3 i
一來佢地激 二來香港有幾多人係鐘意講政治
我的感覺全程問非所答!
我的感覺全程問非所答!$ V' l" b+ ?' q- M# t
goodnicelady 發表於 2010-6-18 10:25 PM
5 _  a; q8 ?  p0 o& ?佢仲西口西面,又言帶恐嚇...
天童哲學!!
自己講自己
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。