<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!
% W3 @3 b& Q& N* Q又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?" S1 D0 t. a$ b8 b3 y
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
4 t% ]6 F' H, ?: y% P  c% r' x  D# d佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,3 T$ R2 r& T7 L- D
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
* [, b2 T7 D; u0 R7 V$ y$ H若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
; n$ [8 ]- I/ U+ R* j- a呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
6 o& {/ G$ w; g+ A若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...
9 o1 s% m5 ^% i7 p8 e% U" dinfjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
0 w' u  e2 Q- z* k0 s; X- l/ b) p你可能覺得D賓妹懶???
1 _$ c# t0 u9 y
你可能覺得D賓妹懶???. u) J( ?( ]* B1 J9 |- Q
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
, u$ W# Z; L) Y5 h& x- c* @你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
$ j) Z' ^7 o. a( Z你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
% h& t# v1 ], n! Einfjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
  b% E& o7 l# p4 n0 C! a7 O
我唔識d賓仔喎 ...
9 r' ^( p/ m& c7 z. ^4 h; e( e我唔識d賓仔喎 ...
: v/ x' b8 Z8 z  l4 P, e7 o: A; \迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
$ i1 D6 H. k1 d3 X6 M/ u
7 Z8 z. V& P) t" d呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
7 b0 u4 J5 t8 v成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
; D9 M( I5 ]: k  o5 c, K
5 K- ~' ]* C: X. N2 L$ y講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!- Q, ~6 a0 @7 M0 [( I$ m+ b
說明一下,
3 c2 b- J# `$ Q+ r& w! ~我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
* N4 ?* S+ ~  S  j2 a活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
1 |7 b8 K! {' w& R& `- j4 x4 M

- A/ B  |# C6 K, Q& {3 u呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
' K  d7 z) F9 I8 m- e$ Y- D成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?0 H% h3 D( d5 s: z5 ^( p

/ a( o! b. M, }講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
+ a- F4 y6 h: L3 Z說明一下,
8 B$ }3 F) F0 t! G我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,! a" n$ N3 V+ @
活在 ...
2 C8 t. C2 O( Z4 ^! z  ninfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
0 O: V4 G; q  v  J7 l7 ]. P7 |  n" K2 n; o7 |- F
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?- S7 X8 a* K2 }; X5 L
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
* Z& l7 w# P. I5 b) m. I
0 s2 ?3 u9 f) v7 }講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
" `1 @4 e8 x1 A' C8 [4 q. U% y說明一下,( P: Z  e! y/ g, a$ S
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,) C2 e" n' H5 s" @; r1 W( `  b
活在 ...
, j6 s) T& w+ _: O  H0 [& Einfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
5 ]' N8 ?& ?- l& K' s- J# l( j
所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,- l; c& b+ G8 _% N
當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!9 v3 q! [$ v* \* w9 m
0 ]! C) J" Y, R" \) u. a
正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。