<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平
返回列表 回復 發帖

亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

勝過CCTVB牙
, z+ _. B1 {( j0 `! P9 p% D6 e% {% o4 }
[youtube]jd-eSx-WAog[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?7 @: Q. T0 h  |1 |/ z
係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?0 m! K2 D0 u2 h* {6 l8 O
0 m9 i% \  [! \" {: D7 q費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
) f( {4 U& |( ?
- P1 z, z/ r4 k0 o5 R中央台正義主播牙
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?0 y5 u! J) \2 E  y4 m
vv1668vv 發表於 2010-12-7 12:45 AM
7 @9 o& L# @" d8 B( ]
5 x4 J% k) V' y4 y  K, Q
通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞
, ?, p# A# h/ A # c! z$ u3 E4 r6 m
今晚竟然專為劉曉波牙
流太同浏太牢宫滋到壹定好开芯遮~~
有guts
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?: m0 W% ~" f3 v5 z) B
3 K1 j/ E! Q/ k) Q5 ~1 Z費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
- d. e! f1 a! }( Q" f
2 O$ T6 N) _2 q3 T, K1 e" h, f: ^5 \$ a
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?
$ b' _& k8 H+ I# P係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?" j( T  G3 b9 g6 X4 h: q
費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
/ h3 }5 L) l% ^2 ?3 x0 |
8 I, S: p; K- f& X$ `+ Q
哈哈...妙
- H/ P* y( e2 [; m8 F- ?/ J

" U  e, y+ ^2 ^( J4 z8 h3 _通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞 8 Q+ h2 S: V# w" ~3 A/ U0 o( k5 t
" g/ R$ _0 Y: e9 a- B
今晚竟然專為劉曉波牙 / L8 Y  }' z8 U1 [; i
電梯男 發表於 2010-12-7 12:49 AM
3 n3 e: O* @  F  d
3 v7 p5 S. E" o' m3 ~  M

4 Q, y, v8 W- q3 f梯梯....滿唔滿意 肥佬 做 煮播 !?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。