<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇- i& E" g& C( N4 P- @2 I, f

z, x2 a! h5 X7 {. E' T- |( n( w[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:55 PM ]
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:11 PM:
; \! m- i) o1 T. r$ C+ L5 o  w# r; E李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
8 K; P; r! t( G" e, `: b9 L- t  I( [0 M
可唔可以講我知發生左咩事?
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:22 PM:
3 x- X8 d' E) i4 \9 A4 w4 w- w% c: n9 b5 L8 N

% H$ R0 \/ F% v/ H) L可唔可以講我知發生左咩事?
! A( v& Q; f% y" C( Z5 x佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:30 PM:/ r( h" a& V& E" p- e3 l' N

! f# A2 W: y1 R  b佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
- ^2 A+ Y# h# g! |* B
; D6 D+ g; H9 Y+ x) c' A# I8 Z4 K6 n會唔會劇情真係須要呀?* G6 N: |$ E( R( [9 d% ^
佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:35 PM:& u( w: ^; @: b, V; _

. v! Q5 [2 T7 o+ R# g" L  I
3 ^$ u) w: G* h! s1 Y會唔會劇情真係須要呀?
& `( C/ c4 Q- z( C- w+ m$ o+ r$ F! f佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
% Q$ E- a5 n! ~7 h0 H5 s5 `
劇情真係須要佢可以唔拍啫
我只能說:' s9 e; H9 e3 ?7 [2 b, _! W/ \' `
中國的情緒神經實在太繁感了!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:
( [$ D) r8 M' b我只能說:
$ n3 F7 x, g& H* V中國的情緒神經實在太繁感了!~
) [- `  K$ V/ X  k" Y( U. F- U% ~
& q& f2 M0 |5 U* Z2 o
對,拍戲之嘛。中國人一定要拍中國人正義先得嗎?# a7 n( X$ t" o$ o, Y6 ~! ?
中國人也有衰人。
" Y. ~$ |5 |* ]5 [# V( z' @# w( f8 F/ h# n7 B. }
[ Last edited by 傑傑 on 2005-4-13 at 07:41 PM ]
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:38 PM:( ]: h. Q1 _8 T/ ^$ m% r
( S4 g: n/ ?* i+ @# b7 @

2 l' J6 d* Y% O  W( W# q* ]3 C對,拍戲之嘛。
* O. c3 d+ x- T# Y- S* ]中國人也有衰人。
3 C- {: F/ o4 X. C1 _, U) a, H咪係= ="
摺吧啦
umm.... {1 u: H; Y. A# ^2 m
still better than jacky chan ( l# u7 j" _$ f$ T) W# n# N& w
fake.....
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:' P! N% {1 |& b# A4 ]0 A
我只能說:
9 A0 ?, e' p3 V" }. `中國的情緒神經實在太繁感了!~
7 N& R8 K( N) j! B今次我覺得你(口岩)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。