<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]
返回列表 回復 發帖

[妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷講粗口又用緊你部電腦上咸網(重係收錢果隻)/ V4 J1 k8 K2 C7 ^+ k- t6 w, y
於是你就兜巴打落高飛度,但佢仍然好串,於是係就襯佢唔為以從後偷襲唐老鴨個鼻,點知大力8 e) S3 M& E' t! Z/ M( _. q/ X1 f
過頭整爛面佢塊面,於是我打開佢既面皮睇下,原來入面又係高飛黎GA,重係度食緊吹波膠添,& _, v' }; {" q( C! R  L, [" H
咁你會點對付佢地呢!
$ u  I' _, W1 I4 d5 e
/ Z7 S$ Q6 g+ F; X[我重差十分就可以發動投票,請各界多多幫忙.9 ]" \! n4 c6 C( M2 G' f/ p
我正打算推出短篇劇習,大家有興趣的話請支持]
! Z+ U6 x6 {3 t# H; i+ z- u- x/ b5 ]7 E+ A$ A
[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-12 at 04:56 PM ]
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 04:35 PM:
! M! \  Q2 I8 a) d7 K" k有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷...
5 {5 [, A! j: m( q. |甲狀線﹐今次唔夠好玩﹐你等下我先。
呢個行貨咗 d 喎....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
你有一個鐘頭改改距。。。快D﹐支持你
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 06:35 PM:1 a! C9 [: s$ @8 `
我正打算推出短篇劇習
( R# _0 _  D8 A  N5 ^! X

: i' O) R0 Q0 ?6 K" i咁正?!; M8 l5 R& [- q; s9 A/ Z) @
快d出喇
; @  x% b) j% R, O, i/ X# Z
6 x0 V% j$ N! t- |" W呢條唔好打唐老鴨啦, 我好鍾意唐老鴨嫁~.~
( m% y  H# {) P$ k
% W2 S& ?; S2 q) {阿高飛我會扯佢條脷然後開個光碟盤, 拉佢條脷落去再閂埋...* i  u* e4 W$ Q: J; u/ y$ V) g
再用條繩將佢弟弟同隻mouse連接, 然後打CS...; V: H. F1 @+ _+ f1 _! k8 J" N  i
, @/ T% {0 c8 ~- P$ z! w  Y5 f
唐老鴨我會收養佢
多謝意見
4 |" d% ]- F1 q6 J7 d  d* H我岩岩加左D野落去!
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪) g/ m) A% P3 \/ v: q- U
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1: M: b: t7 B: E2 y5 c
(thread #8)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:
1 H( Q! d3 f1 t& ], u8 f* \; Q' h, j% B5 y
我當然唔見怪啦
7 w7 H7 u- u- b9 a希望我地將來有機會合作singgeihot兄
- n) `1 x* {- J1 x4 w* h! g3 J
+ ~& ?. B; J' }5 i
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:03 PM:
# [3 [4 C8 Q% g* Y2 S. o1 D
  B* W* C# t- x& C5 O0 }2 @- z3 N, i, J
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
( O) I$ D* U9 l3 s: U6 N; k
期望見到各位bro. o既大作
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-12 06:29 PM:, ^, E: n; L8 G, m! {

1 g* J1 J; g& t% `7 B期望見到各位bro. o既大作
, d0 S5 |- s, s$ L: a, s* A- |9 |4 c1 G. v" J! o
不過我驚寫得太多好快会悶親大家..../ i% {% G8 g* n7 `* M
; u3 X9 b+ {/ c; e
[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 06:53 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。