<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?
返回列表 回復 發帖

[奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

單選投票, 共有 0 人參與投票
57.14% (8)
42.86% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
我好鬼死鐘意甲兄個 style, 模彷佢寫咗篇嘢玩吓, 大家希望我同甲兄合作嘅話我搵日会聯絡佢) N3 e' G/ z7 b: L+ X7 r4 v
% A* s3 e) W. f  w, y% u; T6 D
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:52 PM:" b5 V( D8 R0 l% c
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪0 F- B2 Y( }: a1 T, P( o
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1' j0 T9 h# B, I, Y  |3 |
(thread #8)
& o- T* A: O. i6 p7 M8 v( f

! H! W) m2 t$ p
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:8 v: t+ ]6 h+ w' y- ]
7 b) d0 y) W- a' E! Z2 t" s) C
我當然唔見怪啦
6 V) P8 s" q: G, O0 g; H& X希望我地將來有機會合作singgeihot兄
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
合作d乜?點合作?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-12 06:43 PM:
% D! [7 T% l) c7 ~合作d乜?點合作?
, i8 O9 v! w& r9 W: V" O5 l* C4 P: N$ b% O5 {6 p. I, }: X
你提議吓
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:46 PM:
# X% H$ A& V+ G) X+ E" N; C
" W# @0 E% |4 j1 ^你提議吓
$ l& p3 d( C. A" A$ k3 h  y6 N- Y- T8 G
0 `( t4 p) V* C5 {4 q) M: G; [/ s用你們的[奇想]作一首合唱歌~6 j# J* d# \0 t, I: O
一個做八兩金,另一個做余慕蓮
2 ?% T' Z2 ^" t1 {9 ~0 B7 S( I; V: l1 p& [+ K7 U/ y. \" j
for example改編自<<會過去的>>
# U4 g3 v' g& l, U/ p4 r  A+ N$ {% B- C3 d1 O# O- ?& `
余:早知一定與你分手 最愛往往難以相廝守 - Q) H, |% g- s& F( f  N0 [' y
     你撇我之後 我怕我沒人要 原來人老 沒有你的淫笑
& H8 g8 ]8 E- s% U7 Q, P: ^% G" ]* f  T     用誰來陪襯也不夠 你是我 最窩心的鴨佬 * N# x5 t2 Q* k9 g5 y' _) r
八:沒有妳犧牲 怎可以讓我得救 每次床上 我只會苦笑0 n1 ~: N+ O+ L3 O, h
     以往那轟烈 漸漸會變溫柔 長年累月 就算妳多念舊
% v. l6 z9 Q( |     明天一滴也不留 恨與痛 如昨夜被強姦
' G" W  s- [/ w0 H; \* E+ r* x.....
3 D2 u; R% u$ r; s8 {% G0 ^9 r
+ U% [. Y% }) l7 e你又話要合作,合作d乜都都唔知ge? 而家幫你諗埋,希望可以看到你們奇想下的傑作
例外reply
不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<; A- j3 }- n: t3 K# I4 q0 }0 F
搞壇大野出黎過下癮?
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:
- S4 b' l8 v" Y  r不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<
" ~  D. `$ \5 W1 W( h搞壇大野出黎過下癮?
  R& l* k) V/ P0 }

* w! {, l# H$ f  ^7 S9 ?咁不如個票選改為好唔好叫甲兄同大家合作搞壇大野出黎過下癮
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:
0 v: R% ^* S5 p9 U9 q不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<
* }/ A3 V9 {9 q5 [搞壇大野出黎過下癮?
& K) F1 C/ A3 K% @2 ~; @2 {/ M
良友我想首先和您過招
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
支持呀!^^
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
合作跳舞好唔好
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-13 07:52 PM:$ I1 Q  @% {' E+ R" W

$ j) d6 X. l# ?/ [  n( w+ U良友我想首先和您過招
1 W! M" w1 ?! h& O! l
) W) E6 C: F) [/ l: e, w8 {6 v/ w8 ^過咩招?
# B$ x: H+ p  G3 H3 e9 L不如一個用降龍18掌,另一個用天馬流星拳
例外reply
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。