<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:# ~- w* b' a: \+ |" c
singsing姐,0 Y# l& h% E. U3 a
可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁" m  Y9 a4 m# H) u, W$ M7 u, u

+ u* d' o9 S& c- H, H: dp.s. 響好文區add左呢條link喇
2 s. Q( G& O: ^
3 ~3 _8 F) k' J/ I4 I6 {
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:3 z  y; {. Q+ j1 D6 P( u
# `6 B6 J8 J' Q2 h* b1 Y3 u

2 U4 M) h$ n& t5 d& H1 c# y& J你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
; u$ d2 H, B: s( s% y
' t4 @5 c  |8 ~sure~
, C+ g9 r; F4 }4 s我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
1 M" a" ?. o4 I! k. h4 K9 C我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:
1 c- O4 j4 ]: O7 g, i+ f
1 P! y& R0 \" f
* z- _+ @% _$ D" S  ?sure~% S( I6 z  P2 O- l4 t3 {1 e
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
: U9 I) J' M' K4 a) h# K  X我地都想EF可以多元化d丫麻
" |9 q" |" J1 L# w
! B# }7 b' U( V  w5 _尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:7 O8 v+ l  m& G% L7 I
$ L+ |0 j) L/ h0 M& H
! t5 x# t8 k4 r5 P) s7 E" r
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
, U4 _5 L$ Z3 G: v% Q* Z  G# C- D
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:2 J! J6 W' `( Q  e! \- W; O: b4 b8 Q
' x8 n# u& a& H5 l, A. e) L4 G/ u2 B
# [& F5 o4 _* l% j4 ?
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
' d( S1 V- o. B) |
4 p% l! X3 O$ w6 f
) J: y/ o& ~1 v6 h) G" x- ]絕密, 睇完 delete, 唔該
; S% J  p' r# H5 ]4 c8 g% s$ E% h( E9 ]" D+ S1 T
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:
  z0 O% k, j7 L' C' K% m1 M, ]2 {
. T( x+ x1 Z2 c# b' ~- O
# P) {& F! y" n
; z0 a# ]$ [8 F* y7 ^0 q1 z" h絕密, 睇完 delete, 唔該6 t, Z8 H: Y) _" q/ Y* o

$ C) V' I8 g0 d. R# p: G3 N[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
, ?* X6 e; O) C+ b( I) p  U8 y9 w: {4 i' L3 I$ V9 W
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
" |8 q2 V, k: m' k4 \. H% M好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆.../ s* d) C" L+ ~+ A8 u
大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多
9 v9 ], T* R" M$ ^* j5 _如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁3 M7 N8 _$ F7 `5 R7 @% Z, Z# |2 u5 w, _
大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
0 G  y9 n8 a- s) F- v, t' r
9 u. s2 ~! z8 n+ j6 k/ F! V6 f) T, L! f8 M" }
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
0 U. F( s4 d, {5 K
2 [' V) R& }: K) J- H
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:
8 Z7 h$ k7 k/ p+ _* ?/ a+ C* l5 _8 |- U+ I% I' ^

# J9 I+ I- H& q/ s我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
) `. d* X7 h; b' L  G
/ C8 P4 e& Y6 |6 v& c0 A3 S% q5 H  Q
唔係講笑, 大家既意見真係超有用的/ F( Z- I  |: |" v+ r, r8 f% ]
其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....
6 j) x: \5 g. \所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞) H' C1 U' ~) Y; Q8 R! C
集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎9 l! R1 s$ H$ N% U
7 p. @" U$ J2 g# C
不過唔知大家有無時間" o' I. z% r& _7 H
9 C' |+ I" M: U% M" [- M0 z1 Z+ a
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:! p' @$ D3 t  L1 r
, D+ {1 K0 x3 f9 T# D

0 H0 [3 K4 r! H4 r* A唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
4 j# q2 t, O- j1 M8 l+ c

2 ~) C( R* J! h5 i% b贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:+ X2 V  ^& B6 Q; J8 A! F/ |
# H# k+ J6 a5 Y) L

, d* t3 h0 f* b0 n# ^贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
- U' d0 @8 ]0 W
8 p# G' ~5 b$ ?/ _& g' d# u" a9 l/ p
收到, 公投可以開完會出~
+ J/ h3 [+ a$ d, |6 S1 n. ]我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。