<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:8 i$ l8 B3 @1 H& I: o/ L
singsing姐,
* R( n& J' `+ D! N" _可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁
. ?7 H6 C4 l* S! L% S4 M: W& K7 s$ ^6 W* J& S9 O
p.s. 響好文區add左呢條link喇
" z1 a0 Q7 q1 |2 U, ~1 T3 K
& p% q3 M2 D7 O5 k! i
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:
  k2 B* a4 _+ _6 b/ N+ x
! m; w$ U) ?  a8 f6 o1 Q
/ i0 h6 t& m" L! t0 F5 Z你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
6 Y4 r3 d2 [1 X% \6 ]
5 [7 f5 M6 w& r
sure~
: F/ a. j% C3 A6 @我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~2 ^+ k" O! L$ f. M6 t
我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:
0 y9 l9 p# ]; H0 m5 T( ]$ r* \4 X- m, {: A3 ?6 P

+ ~# ^9 w/ m% e  v3 ^' R1 d2 `2 E3 ?sure~7 u1 W7 u# ]" ?5 U
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~/ J/ {8 d7 H' M. ~' u& P
我地都想EF可以多元化d丫麻
/ D' U( M& @( b- U2 C  q* V/ L6 V' `
, i$ p% H' E2 @$ `1 w; r4 g! W0 D
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:
6 C- W$ @5 Q* \6 s2 Z) ?1 {+ n/ U& e8 C  N' i8 v# B+ d* U1 a' E
" }6 \/ n) S' s
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
# P; L8 e' C+ j. \

/ x7 E6 {& w# m完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:; i  Z3 S7 f/ k7 _, |
6 n) P3 e; v  f* X  G$ g* ^  I
" ^& p7 ]( Z4 k' _) \# D/ y" e
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
  w* }, g1 d! W' S% I* q* J0 p; d: a
$ D. @! K$ V9 S% w7 F; [/ H% x
5 B$ T4 l2 S# q% j- V1 W! ^絕密, 睇完 delete, 唔該. E  c  @7 E  t4 @
6 O: T0 o: @; o: K! S: r9 {
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:$ e# ~- u. e. n2 ^) I) s/ Y
9 Z2 u+ g( E" ~  F$ T& N
1 h4 v3 X, K' f, T

6 z" u. `' C, i1 |! S1 R/ {7 D# n絕密, 睇完 delete, 唔該
# m3 F1 O3 Z7 w8 M5 s( r* l  m. K, c" t) ~5 w5 i9 L4 Q
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
* E' V: Y+ o9 F
- p7 f9 n2 m8 `7 P! H" E: |7 i
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...& J4 m3 m6 W8 Q' G% m) U: x4 Y( y
好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...
: f* l, R' R- Z大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多
/ C3 A+ ?- M9 Q如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁
+ i% T7 y% D! K. a- B/ X* B大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
  k1 u' a' W7 z: w) b+ f/ E9 |# ^/ T) F, o3 h! [! s
  P  R1 \7 g2 N! M) V) Y/ D
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
5 _5 }: V* c  H, \1 x7 H4 d( v  J$ m# {! S; [0 ~$ `* _1 ]
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:
; Y2 t" S2 s6 l  r& t- h' _+ a8 M4 `' X
9 h7 r; M5 W/ U: r
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
# E! X) R/ p0 r& s, p/ x% ?' H8 r1 y' \6 `. h$ z
唔係講笑, 大家既意見真係超有用的7 |! W& ]+ R" s0 \: Y7 ^
其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....; r% N! Q( E3 R$ |# c2 L
所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞
- J% o4 ]9 g9 r2 t- E, {集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎, R( \% ~/ p1 T

# R; o$ [% Q' H4 _不過唔知大家有無時間
- I! Q- l( [8 ]% s# X: q) v1 u* a. W1 d
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:3 b- ~6 A: W. d( G8 ~3 }  R: Z7 c
/ z  x1 ]! D# F8 X- F1 u1 T

, R1 t  k% y( p  ]2 M4 T唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
5 N8 i( o9 ]7 N
4 m3 m8 V  v- F# }贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:4 @" a. H- d1 }4 l5 I4 v: z

" b* c. Z; S  A2 l/ a
! l/ {( V3 _, i贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
- ^! X7 s' t0 t+ B

+ a- |1 ^) X; A2 q6 q; S收到, 公投可以開完會出~- x9 w' R$ }2 [! I, p1 e! X
我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。