<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~
返回列表 回復 發帖

在EF的日子~

我在EF已經四個月了(只得25分><)~~
' l9 w0 K0 O  `$ b" L+ p, O他令我的打機量由一 日冇一次到一日幾次~1 B2 s8 A7 k5 A- L' \
令我改變了我習慣(一日不上EF便周身唔自在)/ b9 F( |) E( J2 B' ~* D
他令我知道我是有氣有力~4 S- {; l- t0 W" ?7 X
THX~我會陸續介紹人上EF~
, [. L$ A# X: K' V8 V; g4 p" R大家都講下~
Originally posted by sunman at 2005-6-17 19:33:
7 `; w) m3 J8 x2 h我在EF已經四個月了(只得25分><...
1 G& a- f& _1 a$ ^- m, n" V: d7 ]$ _! }
請問咩係EF?
Originally posted by sysykiller01 at 2005-6-17 09:42 PM:
: f, A7 p: X+ m- M3 U! _( l/ v6 ?, R+ E" R
請問咩係EF?
9 g# v4 ?0 n: |; J& K

. ^7 b' h3 {/ C( P4 m; @EntFun 囉 ~.~% U7 r" a$ r) |% w" l
(噴血中)
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:. w8 i4 q# d6 Z7 w
我在EF已經四個月了(只得25分><...
& @$ z0 w' q0 D, [- }7 U& ~) q3 s6 ]/ V' ~- e2 w4 l/ K0 N
我而家上來EF的FREQUENCY都好高,3 _' m- Y+ ?  I- c! @, t
幾日發帖2百幾張,有95FUN~
  f- w+ P  z, U$ L( L心癮~~
- F- y; h1 C- O+ B$ ]5 `: L% x- Y4 |
[ Last edited by happylion99 on 2005-6-17 at 09:17 PM ]
例外reply
我發貼18x..
3 J. O6 {3 i- z; g4 \386分...% c) G- Z3 H2 c- `
, {0 E. I- X7 m0 [$ \
其實好多時都想發佈下主提& X0 t) Z$ Z. ?6 R2 l) {3 Z9 }0 o
但每次都唔知發咩主提好.  M# v, B$ M  D0 q- L3 @
唔太想濫發..
+ |# d3 _9 t$ U; s; |5 y5 O可能因為不嬲有個觀念掛; ?6 e2 d) ^% t
貴精不貴多
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
我都好少發,一日唔夠兩個
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:
5 [: i4 {8 t0 P0 J% P我在EF已經四個月了(只得25分><...
! X* I+ y+ r& y6 r# O* j, }3 b
8 L0 J; M0 z2 A! j

( ^' l/ K5 O% Q0 N, x/ C2 Q上個月我才60+ 現在300+
) P7 d& n* n4 G( x; H) n, D* u9 Q
只要努力就有希望,我也和你一樣,每天上來這裡2-3次( P7 b. ]9 ~* q% w; g
它已漸漸成為我生活的一部份了
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
me too 啦~雖然都冇唔上EF唔得既感覺
) `4 D( Q/ G" v1 Z7 sbut真係有好多野睇...唔睇野又可以吹下水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。