<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人做過"凳村石"(兄長團)呀[熱心幫助會員+]
返回列表 回復 發帖

有冇人做過"凳村石"(兄長團)呀[熱心幫助會員+]

我有個朋友就黎結婚,請我做"凳村石",2 y* \3 m3 _$ z5 S9 u
+ {. Z& s# C. M6 A" C3 b
我又未做過,唔知點咁...有冇人有經驗呀??可否分享??. G! x( h2 e+ u) U

* A/ ^. F: K, |1 ^# o[ Last edited by sfxc0000 on 2005-6-29 at 09:37 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 09:25 PM 21:25:6 z& o" ^0 \' X8 o% y1 k# b: }
我有個朋友就黎結婚,請我做"凳村石",
& @- D) m# t% ~/ H
' Z0 s; H& T+ [/ I) w我又未做過,唔知點咁...有冇人有經驗呀??可否分享??
& S# |: i* X; {, H恭喜你喔!!
! k: u9 S; r+ s  ^不過我唔知啊~~
接新娘時"岸"下義氣,例如姐妺團叫做一百下掌上壓你就去做,姐妺團叫乜都要做,除左姐妺團叫你講I love u/唱情歌/讀情信
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
55,行程如下0 O5 c" s, u2 I# U
[1]之前幫男家「抬山買水」
3 b# Z+ _0 t+ C# y5 u( T[2]結諙當日接載男家d人
4 `) p  M3 d. S' R) k[3]行禮時安排新朗要準備的事! T/ B- W" T; f+ l. {) d8 A1 H2 A5 n
[4]設「counter」,叫賓客簽名' C$ A: x4 J" k
[5]頂洒
, ~+ a# Y& R! y( D5 o5 R( _0 E1 _  p
差唔多就咁
有幾多兄弟先, 多人同小人唔同做法. 而今多兄弟之中你同新郎friend程度排第幾??
Originally posted by 清揚 at 2005-6-29 09:34 PM:
" b( d6 _6 b4 R9 S9 E9 f接新娘時"岸"下義氣,例如姐妺團叫做一百下掌上壓你就去做,姐妺團叫乜都要做,除左姐妺團叫你講I love u/唱情歌/讀情信
2 Z# N/ k: h9 o( c0 D7 T! c$ y$ ]" e( W
55,大致上係人叫您做咩您就做咩,無怨言
Originally posted by d228216 at 2005-6-29 21:36:" Q. X5 u' C0 ]
有幾多兄弟先, 多人同小人唔同做法. 而今多兄弟之中你同新郎friend程度排第幾??
5 N! c6 W, P0 t7 N) j
fd底囉,但又唔係好fd果隻...人數就未知呀@@"
有靚姊妹團咪落力D 表演,  唔好就行行企企得嗱
Originally posted by updown at 2005-6-29 21:43:
' ^5 S  p0 F% x: M- v! k有靚姊妹團咪落力D 表演,  唔好就行行企企得嗱
) x8 \( ^4 r# @3 |
點得有一兩個得既,我見過有d幾得嫁(之前出黎玩過)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-29 09:51 PM:, K1 S: y0 g+ |  G# D* F

8 }- n  u+ h3 Y7 J/ G點得有一兩個得既,我見過有d幾得嫁(之前出黎玩過)
# {1 C3 K0 J" ?8 v6 Z0 P. ?(敢)就要落力D la當左自己去殘酷一叮或者有招出招到玩就得la   仲有好多兄弟  放心la,,第時到自己結婚再驚都未遲  因為主角此終都係你過Fd!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人做過"凳村石"(兄長團)呀[熱心幫助會員+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。