<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x# y3 }( W, t0 n1 D' e3 N, ^
2) 倒王河; ^  L2 x: T( j% @4 h0 e- ^( v  G# D
3) 大毒廇
0 s" Q" g+ U$ q* s- a' C" p4) 霍中西8 b2 K2 V9 C7 x4 X- n- B" w2 O
* u/ A* U9 M5 R; e: U' F
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....
9 p4 m1 p) n+ v8 W- o, {7 n呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....  M5 |1 P5 d' m( n) U- T0 I

- y7 L5 d; a8 V# Q(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
* S, d  o! Q( |; [! P& t3 {1) 你 + x, S( `4 N# r6 ]' R7 r
2) 倒王河
. J$ S9 d4 U) l& v- K* p- A3) 大毒廇
, U' V0 Z; |' V! f4) 霍中西$ n; ^2 f7 W& y

" E( b3 T2 _: t其實想整投票個 frame, 但唔知點整
) b) O2 ?2 `% `3 I# S答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:& E+ X8 W& Q# E. j7 A
1) 你 + x
2 k4 B4 d8 J8 a( B$ [3 b2) 倒王河3 r) w. L5 d3 B: v( s" W0 Z2 A2 Z9 [
3) 大毒廇
$ ^) T7 f' y7 i+ F7 X  f) ?4) 霍中西  E5 |. }$ L; W% G! t' ]5 p3 E

) [/ x6 ?8 Q# x! T& c3 U其實想整投票個 frame, 但唔知點整
! K# Q8 G# g4 d: _" k# R8 F
There is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:
) h) N% n" v- Z2 b3 I  F, i: |' y雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
0 d9 G3 ]4 q1 T4 A3 @$ n
點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:
% c! a' n! _4 z; @
/ q8 y% K' \( [' k- H點解唔妥成龍
' B6 c/ C! |0 e
衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:& E) r* E4 ~3 }2 v  X% ^# B

}' Z  i( o$ A! @2 ]. ?! q2 g) x4 B衰咸濕 =.=""
- k2 m/ W% I) m- l% l2 Z, A乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:
' r" \9 y5 [  E0 r( _& O0 D8 D$ D/ z; u/ L( I, S
乜佢好咸濕架
5 ]7 O# ]7 n6 @* ]3 ?4 @# Sd人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:
/ @( r* c' N! o$ _- F1 W
0 H1 ~" {7 }/ x$ P( Rd人話o架咋, 我乜都唔知
, z. K4 q+ O, f" P9 Z; ?4 }原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。