<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!
返回列表 回復 發帖

我的增磅血淚史!

見到近年興瘦身,真係有d眼火爆!
! A$ W& _' K  U& e. v; j2 X, o佢地身材好地地,都拿錢出來瘦身,究竟知唔知有人想肥唔肥到?!/ B( [$ E8 m) L' ~! t, G
, w  H. o- p+ X0 `  A4 k: ]
記得中一果時度高磅重:
* ^/ Y: A  B/ Q0 B180cm(穿鞋,唔穿實數係178),51Kg,IBM只得16.096!
; K, ]" _) k+ @& t/ A, f後尾我決心增磅,食多d同狂操體能- R/ ]" R  j* l
每晚都食三碗飯(後期碗),仲試過每兩日飲一支牛奶
$ F/ w, h9 L0 G& u/ x. h3 h第一次操體能維持左年半左石,因為病而停左6 G- @( F- M. t$ E. U% u
之後都半年有半年無咁,但好奇怪,操果時唔重,停操先黎重!" P2 p- Z" T: h- R6 x9 k
到中六IBM先見得人(用左六年!):
$ [" |* u4 p9 d184cm(無穿鞋),72Kg,IBM係21.267!/ U8 ^: Q9 E7 t. P
* w* s* N* ~% [6 c; e: G0 u
(我仲記得小四我都未有40kg~)
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
中一178cm/ `5 ]& T  J( \1 m" Z/ }  H
中六184cm
. P0 w# d4 ~$ v1 @9 u' y' W+ k! l% O  T7 k
@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:28 AM:
/ u) B1 r8 ^5 A7 K" V1 E中一178cm
  H# p" H3 j+ d4 q) w中六184cm
+ L; F& k* j; }" }  M5 O; o! F% A, A! L
@@
% _, Y; p4 f" ?2 L# O
你想說太少還是太多?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:27 PM:
+ i0 j" n' t1 G+ \都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
8 R+ o% _3 z; Z5 l7 s
果時以為180左右夠高,唸歪左.....$ u2 A; V0 F5 z4 t. i
驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 01:13 PM:( }) j+ d; J' o

9 m* u7 Z; Y! H* d& M& x! R- T果時以為180左右夠高,唸歪左.....3 O# c  n9 p# G- L
驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
/ G% q8 Z- Q; h- u5 S, a# |
都冇可能啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 01:20 PM:0 ~0 h4 g  b3 ?6 ^0 G+ N8 e- o  D
# q. @3 L; F+ J9 h- \
都冇可能啦
9 {+ ]9 K1 Q; U  ]0 F" s8 {" bwhy?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
六年最小都高20cm啦 ~_~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 03:24 PM:& }$ g6 Z; c& R
六年最小都高20cm啦 ~_~
$ e, y- L# s( U! i
我咪應該198?
* v4 z* x! w. X  k! N* r- h& F我同齡果d咁有一半過2米?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 04:44 PM:
- t0 c- ?+ O1 ~: |. ^. p! ?/ i% q
我咪應該198?" s2 t6 Y  j0 t
我同齡果d咁有一半過2米?
1 T8 i6 \# o, N) `9 u唔係,我係話您高得唔正常
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。