<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺唔覺得樂兄進步左?
返回列表 回復 發帖

你地覺唔覺得樂兄進步左?

,你們唔好以為我玩野! 不過我又唔係擦鞋,我從來唔駛做呢d野,呢度識我的人都知我份人從來唔鍾意呢d野!(相信以前無人夠我彈佢彈得咁多) 不過我真係覺得衰就要彈,有進步就要讚,咁先令人有動力去改進同做野,因為人地都係義工來。
$ G# g# ]0 v8 z$ }1 E* y7 l
* Q1 }& ^" X  E/ C8 W2 {最近幾個月我真的留意到版主們真的有改進,尤其樂兄,佢的言詞真的有改變,和善左好多。 同時,又真的有聽下人地意見,幾好,抵讚!- b' }: x( c( S2 w
" A! N& N2 D/ F: I4 h: ]  j
http://www.dchome.net/emote/icon/41.gif. h/ B" L- [# s! G# l' H! ?

1 C# s6 w$ s0 ]$ o2 Z/ i[ Last edited by 機密 on 2005-12-23 at 07:59 PM ]
Boy  boy and D sir also
.
Originally posted by 155220 at 2005-12-23 19:50:$ z  ]6 K9 ]! \+ o5 f
Boy  boy and D sir also
' J" z) ^& g  p/ M5 k佢地唔抵讚,因為佢地一向都幾好
我都覺得係...諗起佢以前真係 有點兒那個~哈
Originally posted by 機密 at 2005-12-23 07:37 PM:1 }3 r, H9 n: x8 @" K! _7 f
,你們唔好以為我玩野! 不過我又唔...
3 M# {: u8 x' w' f9 b- [1 P% ~
你識唔識邊個係本篤十六世﹖
Tiger doesn't like woods, that's why he is good at golf!!
少了對頭人,沒有人針鋒相對,自然變得祥和
Originally posted by 替天行動 at 2005/12/23 22:34:  ?6 O, j8 T  |$ K7 z

# F$ \# Y' n+ E5 a$ w你識唔識邊個係本篤十六世﹖
9 J# F% `  J8 a8 i! m9 Si know
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 機密 at 2005-12-23 19:56:
! G% W  \0 O1 E$ K' H" f2 M6 z" A0 k. H9 B9 b' \" V
佢地唔抵讚,因為佢地一向都幾好
5 D- j) [* h; q* @( C0 o2 F5 Q: j
6 Y; A: Z  R! C5 A( b
Originally posted by CHECSS at 2005-12-23 10:45 PM:
( Y4 O  u: Z8 \8 \# \0 d0 N5 k7 u# X  d
i know
& m- T  {) f/ \; |$ e唔知距而家去左邊度呢﹖而家走左好多人喇。。。果陣時篤少成日搞搞震﹐搞到班MODERATOR眼火爆
Tiger doesn't like woods, that's why he is good at golf!!
Originally posted by 替天行動 at 2005-12-23 22:34:5 I2 `( f& A; N7 I- z& f, Q" k
0 E' v8 m3 e' @& ]. T) p& t( ?& V
你識唔識邊個係本篤十六世﹖
% F3 e2 \/ I5 ^' v# {9 \聽過見過,不過無講過野,乜事呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺唔覺得樂兄進步左?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。