<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一個男人真的不可能同時愛兩個人嗎?【蛙+】
返回列表 回復 發帖

一個男人真的不可能同時愛兩個人嗎?【蛙+】

有人話男人長情而多情,女人絕情而專一

細個都唔信一個人可以同時愛兩個,但大個左之後就發覺都唔係冇可能.....巴打點睇?

[ Last edited by toro on 2006-2-13 at 06:53 PM ]
Originally posted by hkcitywong at 2006-2-13 01:39 PM:
有人話男人長情而多情,女人絕情而專一

細個都唔信一個人可以同時愛兩個,但大個左之後就發覺都唔係冇可能.....巴打點睇?
當然可以  你還可以愛兩個或以上 不過女朋友既話一個算啦

無謂d女仔又辛苦 你又要抽時間陪呢個陪個個啦  對不對?
Originally posted by galagei at 2006-2-13 01:44 PM:

當然可以  你還可以愛兩個或以上 不過女朋友既話一個算啦

無謂d女仔又辛苦 你又要抽時間陪呢個陪個個啦  對不對?
 齊人之褔真係唔係人人可以受到,起碼花好多時間係處理,特別係大時大節真係好攞命
Originally posted by hkcitywong at 2006-2-13 01:52 PM:

齊人之褔真係唔係人人可以受到,起碼花好多時間係處理,特別係大時大節真係好攞命
對啦 一個唔覺意咁好彩兩個同一日生日= = 我睇你點死!!!!
Originally posted by galagei at 2006-2-13 01:53 PM:

對啦 一個唔覺意咁好彩兩個同一日生日= = 我睇你點死!!!!
出差

有冇巴打試過,係咪成人提心吊膽? 有冇覺得對人唔住?
That's selfish. How would you feel if your girl friend has both you and another guy as boyfriends?
Originally posted by sk at 2006-2-13 14:24:
That's selfish. How would you feel if your girl friend has both you and another guy as boyfriends?
同意,問呢個問題既動機係乜?唔識將心比己既人絶對唔成熟,唔好話一男同侍二女,就算單對單同一個女仔拍拖都唔夠資格,將愛情當游戲既人最終會衰到貼地,唔信你試下‧‧‧‧‧
可以玩3P~ 何樂而不為~ @@
Originally posted by rocnchung at 2006-2-13 05:19 PM:
可以玩3P~ 何樂而不為~ @@
請注意呢區基本上唔歡迎三級言論,多謝合作
只可以講真正最愛既只有一個
其他果D都只係好感...

我就覺得如果你一拖2
始終有一個你係冇咁愛既
可能係因為其他原因至唔同另一個分手
When this beganI had nothing to say
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一個男人真的不可能同時愛兩個人嗎?【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。