<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你地怕唔怕醜
返回列表 回復 發帖

你地怕唔怕醜

指既係對住女仔既時候 怕唔怕醜
對住咩女仔會怕醜
你係女仔既話就講男仔la

我:除左有親屬/血緣關係既女性,較大年紀既女性,樣貌/人品極差既女性之外
    所有靠近我,關心我,讚我,望住我笑(唔係奸笑 淫笑)既女仔都會令我怕醜面紅

我算唔算怕醜仔

[ Last edited by SCM on 2006-11-18 at 07:29 PM ]
Originally posted by SCM at 2006-11-18 07:21 PM:
指既係對住女仔既時候 怕唔怕醜
對住...
我絕對怕醜
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-18 07:25 PM:

我絕對怕醜
講埋對咩人(女仔)
Originally posted by SCM at 2006-11-18 07:29 PM:

講埋對咩人(女仔)
除左識果d , 個個都怕 ...
對住中意ge女仔就會好怕醜> <望佢多一眼都唔敢> <
其實未拍過拖既人係咪怕醜d架?
Originally posted by SCM at 2006-11-18 07:42 PM:
其實未拍過拖既人係咪怕醜d架?

1,慣左就乜都一樣
2,因為怕醜先拍唔到拖
我以前係非常怕醜
而家係怕醜
但係係不知不覺間面皮厚左d
至少而家都敢主動同女仔面對面咁傾計,但係都係依然會緊張,不知所措
有時最慘係會緊張到唔知點反應
人地講完野,我無野講,咁會變得好尷尬><
對往鍾意 d 女仔冇野講,唔敢望,對住冇feel 果 d ,暢所欲言

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
我都唔知咩係醜,點會怕
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你地怕唔怕醜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。