<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我........
返回列表 回復 發帖

我........

大家都認得我la~~我上次同一個女仔去海洋公園玩.........

今次同大家講一個唔係咁好嘅消息.........

個女仔己經離開左間公司.....冇再係度返工....我冇得再見到佢...
打電話搵佢.......但冇人聽到

之前有人話:....你打鐵趁熱la~~過左就冇ga lar......
但我冇做到....因為我冇膽....唔敢做.........但係唔知點解....我有D後悔.............

但係我心裏面係咁諗:.....佢做得文職....我就想再專心D考好D...讀好D......令自己..........
但己經過去lar~~

不過.....無論如何.............我都會再去賞試去搵佢...........................仲有...完全裝備好自己..到有機會再同佢相遇嘅時候.....我會充滿勇氣.信心同佢表白........

PS:多謝好多人.......我唔會令大家失望ga~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
你咁諗夠晒正面,支持你,男人要人事業,先會得到女人認同,俾心機‧‧‧‧‧
唔好諗得太多,如果有緣,無論佢去到邊你哋都會有機會遇番同係埋一齊,唔好灰心‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by 衰貓 at 2007-11-21 01:07 AM:
你咁諗夠晒正面,支持你,男人要人事...
其實之前我都諗得好負面....but同左D朋友....表哥傾過之後...好好多lar~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by 衰貓 at 2007-11-21 01:07:

你咁諗夠晒正面,支持你,男人要人事業,先會得到女人認同,俾心機‧‧‧‧‧
唔好諗得太多,如果有緣,無論佢去到邊你哋都會有機會遇番同係埋一齊,唔好灰心‧‧‧‧‧
非常認同~
想通就好了,裝備好自己,那怕沒女友?我就是活生生的例子了。小弟早前被去到談婚論嫁的女友飛,都係與事業上有點關連。不是那一方「市儈」,而是我們身處在一個現實的環境裡,確實不是有情飲水飽咁簡單。你要擁有看得到的前境和未來,才是最實際和令對方安心。哈哈,對不起,好像離題了,但這是現時實實在在的現實問題,是所有拍緊拖的人的問題,也是我現時的愛情觀﹗點都好,祝你有個美好的前路,為自己、父母和心愛的人努力向前﹗
你個衰仔呀!
唉!講真呀!尋日你同我講發現佢已經辭職........
我的確打左個突........

不過而家你態度變得咁正面
我相信“天涯何處無芳草”(<--你自己講嫁)呢一句,已經足夠有餘。
Originally posted by 自由神 at 2007-11-21 09:26 AM:
你個衰仔呀!
唉!講真呀!尋日你...

Kaz00086版友﹐加油呀﹐呢度有嘅係一班兄弟合力凝聚起黎嘅正面方量呀~^^
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-23 12:13 AM:

Kaz00086版友﹐加油呀﹐呢度有嘅係一班兄弟合力凝聚起黎嘅正面方量呀~^^
多謝ar~~....神兄個度....補番先...個女仔係調走左  先堅.................

PS:  姪魔收錯風............第一次.....

[ Last edited by Kaz00086 on 2007-11-23 at 01:17 AM ]
Originally posted by Kaz00086 at 2007-11-21 12:48 AM:
大家都認得我la~~我上次同一個女仔去...
兄弟我同你講丫
其實比起表白呢既問題
我覺得男人最最最緊要既,就係要成為女人值得依靠既對象(即係安全感)
就好似你咁,要好好認清楚自己既目標、自己既路向,唔好胡桃過日子、浪費時間
比你追到個女仔,可能開開心心過左一兩年,但係之後又點呢?
現實係,如果你冇值得佢依靠,你地都會好快玩完既jel
何況兩個人一響唔響到一齊好講天時地利,唔係你控制到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。