<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日衰左
返回列表 回復 發帖

今日衰左

4樓後樓梯

"我有d野想同你講...."

問我借錢?

"我發覺自己鐘意你"

唔好同講咁既野.

"無野啦"我轉身就走...

不過冇我想像咁激動會cry

仲表現得好正常
我覺得你冇咸,姐係你唔係真係咁中意佢......
或者可能係欲哭無淚
我唔知
不過個女仔我有幾鐘意我好清楚
建議 tom 兄等幾日...
如果佢係有想清楚,對你有意思的話 (唔知會唔會當時太突然,佢亂先所以咁講)
佢應會主動搵你的...
如果你地係成日見面的, 咁你可以多D起佢面前出現(單獨更佳), 等佢有機同你講...
如果幾日後佢都無表示... 咁佢真係對你無物野
(廢計一條, 可以不理)

我最欣賞有勇氣的人, 加油加油 fighting

[ Last edited by JCer on 2005-6-3 at 06:51 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-3 06:47 PM:
建議 tom 兄等幾日...
如果佢係有想...
我都覺得我今次好有勇氣
今次真係我真係成世仔最大既勇氣
希望會啦
但期望不大
Originally posted by tom321 at 2005-6-3 07:08 PM:

我都覺得我今次好有勇氣
希望會啦
但期望不大
其實﹐講o左你唔會後悔
唔講就真係後悔la

表白呢樣o野可以練人o地ge 勇氣ga~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-6-3 07:15 PM:

其實﹐講o左你唔會後悔
唔講就真係後悔la

表白呢樣o野可以練人o地ge 勇氣ga~
因為我怕將來後悔所以我先會講
I just want a chance
to know you to know the woman deep inside,
yeah yeah(and) I don't wannalook back on life
to see this missed opportunity.

Katrina by 陶吉吉
Originally posted by tom321 at 2005-6-3 07:08 PM:

我都覺得我今次好有勇氣
希望會啦
但期望不大
好佩服你 o既勇氣

好似JCer 兄話齋,俾佢諗、等番幾日先啦
人地真係對你有意思的話
自然就會主動咁搵番你、reply 番你架啦
相反,唔鍾意你的話,你一日到黑係咁再逼佢問佢都冇用
(我之前就衰 o係唔識呢樣,結果……!)

無論結果如何
最緊要表白完後唔好覺得後悔
你應該慶幸自己仲有勇氣去同人坦白
慶幸自己因為冇膽至白白錯過一個自己鍾意 o既人

期望你成功
我無後悔過
我知自己機會不大
自己又唔係高條件
所以俾晒心理準備
而就黎會考
我都想快快搞掂
廢事晚晚牽掛住佢
Originally posted by tom321 at 2005-6-3 07:26 PM:
我無後悔過
我知自己機會不大
自己又唔係高條件
所以俾晒心理準備
而就黎會考
我都想快快搞掂
廢事晚晚牽掛住佢
幾好丫,夠硬淨
識咁諗就掂啦:cool:

although this time it maybe a failure
take the experience
the best is yet to come
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今日衰左

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。